Mannen voor vrachtwagen met een vlag
Les op locatie

Leren en werken in de Bollen- en Veenstreek

Woon jij in de Bollen- en Veenstreek? En wil jij een job met veel vrijheid, verantwoordelijkheid én baangarantie? Schrijf je dan in voor ons BBL-traject Chauffeur Wegvervoer of Logistiek Medewerker. Begin je loopbaan met Sectorinstituut Transport en Logistiek (STL). Met baangarantie!

Ga leren en werken in regio Oegstgeest

Tijdens jouw BBL-opleiding krijg jij samen met je klasgenoten les bij De Wit Transport in Oegstgeest. Gewoon in het bedrijf! Docenten van De Logistieke Vakschool, onderdeel van MBO College Airport, verzorgen jouw lessen. En de mensen van STL begeleiden je.

Je gaat werken bij topbedrijven bij jou in de buurt. Wat dacht je van Dobbe Transport in Roelofarendsveen, Van der Slot Transport in Rijnsburg, Wesseling Logistics in Sassenheim, De Wit Transport in Oegstgeest, Oomen Verhuizers in Katwijk en Jongeneel Transport in Valkenburg. Daar krijg je natuurlijk een leuk salaris voor.

Man in bus met duim omhoog

Gratis je B-rijbewijs* scoren?!

Wacht dan niet langer en meld je aan voor één van de opleidingen in de regio Bollen- en Veenstreek! Samen met De Logistieke Vakschool, onderdeel van MBO College Airport, en alle leerbedrijven, bieden we jou de kans om kosteloos je B-rijbewijs te halen. Goede deal, toch? Wacht dan niet langer en schrijf je in!

Meest gekozen

Chauffeur wegvervoer

Dit is wat we bieden:
 • Gratis B-rijbewijs* en hoge kortingen
 • Wij betalen je heftruck- of reachtruck certificaat
 • Een goed salaris
 • Een schooldagvergoeding tot € 1.000,- per jaar
 • En met zekerheid een baan na je opleiding!
Als BBL’er bij jouw transportbedrijf ben je samen met de chauffeur verantwoordelijk voor het transport van goederen. Natuurlijk word je daarbij vakkundig begeleid. Ervaren collega’s maken je wegwijs in het vak. En wat ook mooi is: al tijdens je opleiding Chauffeur Wegvervoer kun je zelfstandig gaan rijden met een B- en C-rijbewijs!

Logistiek medewerker

Dit is wat we bieden:
 • Gratis B-rijbewijs*
 • Wij betalen je heftruck- of reachtruck certificaat
 • Een goed salaris
 • Een schooldagvergoeding tot € 1.000,- per jaar
 • En met zekerheid een baan na je opleiding!
Samen met je collega’s zorg je dat het laden en lossen van vrachtwagens soepel verloopt. Daarvoor leer je ook met een heftruck om te gaan. Je bent onderdeel van een hardwerkend team. De goede, open werksfeer in het bedrijf zal je zeker bevallen. Je hebt al vanaf de start verantwoordelijke en afwisselende werkzaamheden. Zó bouw je een schat aan ervaring op!

Wat doet STL voor jou?

Jouw BBL-opleiding is een samenwerking tussen STL, het ROC en diverse leerwerkbedrijven. Zo krijg je één dag in de week les bij het bedrijf zelf. Heen en weer reizen hoeft dus niet meer! Daarnaast werk je 4 dagen bij een bedrijf bij jou in de buurt. Wat je op school leert, kun je meteen in de praktijk doen. Superpraktisch dus. Perfect voor de échte doener. STL zoekt samen met jou een leerbedrijf dat bij jou past, betaalt jouw salaris en zorgt voor een fijne begeleider waar je regelmatig contact mee hebt. Zo zorgen we samen voor een mooie toekomst in de wereld van transport en logistiek!

Wat vragen wij van jou?

Je kunt starten als jij je herkent in deze voorwaarden:

 • Je bent (bijna) klaar met je vmbo of mbo opleiding;
 • Je steekt de handen uit de mouwen en leert in de praktijk;
 • Je bent zelfstandigresultaatgericht en stress bestendig;
 • Je bent flexibel en hebt geen 9 tot 5 mentaliteit;

*Gratis B-rijbewijs, wat zijn de voorwaarden?

Het pakket wat we je in 2023 kosteloos aanbieden bevat 32 rijlessen, 1x theorie-examen en 1x het praktijk examen en daarnaast krijg je ook het benodigde lesmateriaal. STL plant in samenspraak met jou de rijlessen bij een door STL erkende BBL-verkeerschool in je eigen regio.


Voorwaarden:

 • Je hebt je aangemeld en een sollicitatiegesprek gehad met een adviseur van STL.
 • We hebben je een arbeidsovereenkomst aangeboden en gaan je detacheren.
 • Je hebt een goede beoordeling van zowel school als het bedrijf waar je aan de slag gaat.
 • Je bent in 2023 geplaatst in de Bollen-Veenstreek campus.
  Je bent in dienst bij STL ten tijden van het starten van je rijlessen


We kunnen slechts 20 leerlingen laten profiteren van dit unieke aanbod dus je moet er snel bij zijn!

Werken in de Veenstreek

Vraag een informatiepakket aan!

Meer weten over leren en werken in de Bollen- en Veenstreek? Vraag dan snel een informatiepakket aan!

Aanvragen

Waar ga je werken?

Werken in transport en logistiek Dobbe Transport

Dobbe Transport in Roelofarendsveen

Bij Dobbe Transport delen we meer met elkaar dan alleen een leuke, uitdagende baan en informatie over transport, opslag en kwaliteit. Want leven is meer dan werken alleen. Samen werken is hier ook samen vieren. Er gaat bij ons niet veel onopgemerkt voorbij, we hangen hier maar wat graag slingers op! Neem een kijkje op www.dobbetransport.nl.

Werken in transport en logistiek - Van der Slot

Van der Slot Transport in Rijnsburg

Spreken de woorden dynamisch, vooruitstrevend, flexibel, service en kwaliteit je aan? Wij zoeken enthousiaste medewerkers die met ons willen werken aan optimale dienstverlening. Wij zijn een vooruitstrevend bedrijf werkzaam in de transportsector. Ons specialisme ligt in de sierteeltsector. Bekijk onze site www.vanderslot.nl.

Werken in transport en logistiek - Wesseling

Wesseling Logistics in Sassenheim

Welkom in een familiebedrijf! Hier spreken we elkaar nog met de voornaam aan, worden werknemers correct behandeld en is elke dag anders. Wesseling Logistics heeft niet alleen respect voor de regels op het gebied van milieu- en arbeidswetgeving. We zorgen ook voor training, opleiding en begeleiding, zodat onze medewerkers zich als echte vakmensen steeds verder kunnen ontwikkelen. Kijk op www.wesseling-transport.nl.

Werken in transport en logistiek - De Wit Transport

De Wit Transport Oegstgeest

We zijn een internationaal transportbedrijf. Wij rijden voornamelijk naar Frankrijk, Zwitserland en Engeland. Ook hebben we in Rotterdam een afdeling zee- en tankcontainers. Bij ons heerst een familiaire sfeer, ondanks dat we een groot bedrijf zijn. Samen zorgen we ervoor dat we voor onze klanten het transport regelen, met mooi materiaal. Wil je onderdeel worden van ons familiebedrijf? Kijk eens op www.dewittransport.nl.

Werken in transport en logistiek Jongeneel Transport

Jongeneel Transport in Valkenburg (Z-H)

Wij zijn een écht familiebedrijf gespecialiseerd in het vervoer van gevaarlijke stoffen. Je herkent ons aan onze tankwagens die je door heel Nederland en ver daarbuiten kan tegenkomen. Wij investeren graag in een duurzame én moderne toekomst. Het welzijn van onze medewerkers is een belangrijk punt. Wil jij die stap verder zetten?! Neem dan snel contact met ons op: www.jongeneel.com.

Werken in transport en logistiek Oomen

Oomen Verhuizers in Katwijk

Werk je graag met allernieuwste voertuigen en modernste materieel? Hou je van in teamverband de klant te ontzorgen? Oomen Verhuizers is hét verhuisbedrijf van de Rijn- en Bollenstreek, en de regio Amsterdam, Leiden, Den Haag, Haarlem en Alphen aan de Rijn. Geen verhuizing is voor ons te gek; van lokaal, tot regionaal, nationaal en internationaal, en van particuliere tot bedrijfsverhuizingen. Kijk op www.oomenverhuizers.nl.

Werken in transport en logistiek
Werken in transport en logistiek

Veelgestelde vragen

Alle vragen
Contact BBL

Heb je vragen over je BBL-opleiding?

Neem contact met ons op!

Bel: 088 - 2596116

We zijn bereikbaar tussen 08:30 en 17:00. Je kunt ons ook bereiken via:

Wat vind je van deze pagina?