Woordkaarten voor de taalvaardigheid
Werkgevers: Activiteiten en trainingen

Aan de slag met taalvaardigheid op de werkvloer

Stichting Lezen en Schrijven heeft lesmateriaal ontwikkeld om de medewerkers en leerlingen extra taalaanbod te geven. Na deze workshop kunnen je deze woordkaarten toepassen in jouw bedrijf.

  • Verhoog de taalvaardigheid op jouw werkvloer
  • Help medewerkers met een taalachterstand
  • Krijg tips hoe je de woordkaarten effectief kunt inzetten in je organisatie of op school
  • Gratis workshop
  • Gratis set woordkaarten t.w.v. € 49,-
  • 13 september
  • 13:00 - 15:00 uur
  • Gouda

Stichting Lezen en Schrijven heeft lesmateriaal ontwikkeld om de medewerkers en leerlingen extra taalaanbod te geven. Tijdens deze workshop krijg je uitleg over dit lesmateriaal. Na de workshop weet je de woordkaarten te gebruiken en toe te passen in de praktijk.

We hebben in samenwerking met Stichting Lezen en Schrijven een set woordkaarten bedacht en ontwikkeld, gericht op spreekvaardigheid en speciaal voor de sector. 

Bedrijven kunnen zelf met de woordkaarten aan de slag. De kaarten zijn verdeeld over zes thema’s met elk 50 woordkaarten. De thema’s zijn veiligheid in logistiek en magazijn, heftruck, wegtransport, werkwoorden in logistiek, werk en magazijn. 

Het bijzondere is de handleiding, een boekje met oefeningen op drie taalniveaus. De woordkaarten zijn een speelse manier om snel vaktermen te leren voor mensen die werken in de transport en logistiek.

Voor wie?

Voor werkgevers en scholen die medewerkers en/of leerlingen extra taalaanbod op het gebied van Transport en Logistiek willen geven. 

Programma

Tijdens de workshop ga je aan de slag met de verschillende werkvormen die horen bij het kaartenset. Na de workshop weet je hoe je deze kaartenset kunt inzetten voor jouw werknemers of leerlingen. En kun je hen helpen hun taalvaardigheid te verbeteren.
 

Wat krijg je mee? 

Na het bijwonen van de workshop heb je kennis over het gebruik van de Woordkaarten en ontvang je een woordkaarten set voor gebruik op de werkplek of school. 
Kosten woordkaartenset 49 euro
 

Kosten

Deze workshop is kosteloos voor bedrijven en scholen in de transport en logistiek