Door een storing zijn we tijdelijk telefonisch minder goed bereikbaar Meer informatie

De wereld van transport en logistiek

Iets voor jou?

Klaar met de middelbare school? Dan wil je aan de slag. Maar waar?

Onze sector groeit. En dus zijn we altijd op zoek naar goede, jonge mensen. Instappen? STL werkt voor jou. Wij kijken samen wat er nodig is. En zoeken een leuk bedrijf. 

Stel je voor. De ene dag reis je in een zelfrijdende truck door de bergen. En de volgende dag ga je een uurtje eerder weg voor je training. Of je wordt de ‘baas’ van tientallen robots in een distributiecentrum. Die je gewoon vanaf thuis de laatste opdrachten kan geven. Het werk in transport en logistiek is elke dag anders. En verandert elke dag. Dát maakt het zo leuk.


BBL leerling opleiding chauffeur goederenvervoer

Werken en leren: Start nu!

Weet jij al zeker dat je aan de slag wilt in de mooiste sector van ons land? Meld je dan nu aan voor een BBL-opleiding in de transport en logistiek!

Meld je nu aan!

Iets voor jou?

Maar is het echt iets voor jou? Moet je nog even doorleren? Hoe maak je de stap naar een baan? STL werkt voor jou. En geeft antwoord op deze vragen. Volg een gastles of ga naar een open dag van een bedrijf. Ontdek of transport en logistiek bij je past! Vind een plek bij een mooi bedrijf, waar je kunt leren en werken.

BBL: Geld verdienen terwijl je leert

Met een BBL opleiding leer je terwijl je werkt. Wat je op school leert, kun je meteen in de praktijk doen. Perfect voor de échte doener. We zorgen samen voor een mooie toekomst in de wereld van transport en logistiek!

Check de opleidingen

Veelgestelde vragen

Alle vragen

Vragen over onze BBL-opleidingen?

Neem contact met ons op. We helpen je graag.

Bel: 088-2596116

We zijn bereikbaar tussen 08:30 en 17:00. Je kunt ons ook bereiken via: