Wereldhavendagen 2022
Werknemers: Activiteiten en trainingen

Beleef de transport en logistiek tijdens de wereldhavendagen

Op 2, 3 en 4 september vinden weer de wereldhavendagen plaats. Kom langs en beleef de transport en logistiek.

  • Ervaar de transport en logistiek in het echt
  • Spectaculaire shows
  • Excursies
  • Speel een real live game
  • 2-4 september 2022
  • Rotterdam
De 45e editie van de Wereldhavendagen vindt plaats in Rotterdam op 2, 3 en 4 september 2022. Na twee coronajaren organiseert het team van het grootste jaarlijkse maritieme evenement van Nederland dit jaar een jubileumeditie, met voor jong en oud talloze activiteiten op de kades, scheepsdemonstraties en excursies over land en water.

De Wereldhavendagen 2022 viert dit jubileum in drievoud: niet alleen is het de 45e editie van het evenement zelf, ook het Havenbedrijf Rotterdam bestaat negentig jaar en de Nieuwe Waterweg viert zijn 150e verjaardag. 


Geniet van spectaculaire shows en ga mee met excursies

Tijdens de Wereldhavendagen 2022 kun je het hele weekend terecht bij talloze activiteiten op de kades rond de Erasmusbrug, genieten van spectaculaire shows op het water of mee met excursies die over land en water het havengebied in gaan. Op vrijdag 2 september is er traditioneel een aanvullend programma gericht op scholen en jongeren. Voor mensen die de Rotterdamse haven liever thuis ervaren, is er een online programma.

STL op de Wereldhavendagen

Wij zijn ook aanwezig op de Wereldhavendagen. Kom langs bij onze container!
WHD.jpg

Je kan onder andere het volgende doen:

  • Schuiven maar! weet jij de rode doos zo snel mogelijk uit het kader te krijgen? Test hiermee jouw ruimtelijk inzicht.
  • Vrachtwagensimulator, neem plaats in de vrachtwagensimulator en laat jouw behendigheid zien! Hoe veilig rij jij?
  • VR bril, altijd willen weten hoe het t-shirt die je online hebt besteld bij jou terecht komt? Duik in de wereld van logistiek, van container tot koerier!

Tot ziens bij de Wereldhavendagen!
Het volledige programma van de Wereldhavendagen 2022 vind je op de website van de wereldhavendagen zelf. De kaartverkoop voor excursies start half augustus. Het is wel vanaf vandaag al mogelijk om op de website van de Wereldhavendagen tickets te bestellen voor de excursie van P&O.