Portret Anna, vrachtwagenchauffeur

STL werkt. Voor werknemers!

Het werk is elke dag anders. En thuis doe je het meer samen. Wat er ook verandert, goede mensen zijn altijd nodig. Maar hoe word je goed en hoe blijf je goed? Samen vinden we de antwoorden.

Waar ben je naar op zoek?

Tijden veranderen. En jij?

Je vrachtwagen die automatisch in konvooi rijdt. Robots die dag en nacht doorwerken in de magazijnen. Je werk wordt anders en je taken veranderen mee. Om bij te blijven, blijf je bijleren. En je bent er zelf ook nog. Je wil een pappa- of een mamadag. Je wil straks langer kunnen doorwerken en nog steeds elke dag met plezier naar je werk gaan. Gelukkig lijkt één ding zeker. Onze sector groeit door.

Goede mensen blijven dus nodig. Maar hoe word je goed? En hoe blijf je goed? Vragen waarop we samen een antwoord vinden. STL werkt voor jou. Advies over opleidingen, de balans tussen werk en thuis en over je loopbaan. En met spraakmakende events zoals de Dag van de Vrachtwagenchauffeur.


Zet de volgende stap!

Ben jij toe aan de volgende stap in je werk? Maar weet je niet hoe je dit moet doen of welke kant je op wilt?  De loopbaancoaches van STL helpen je op weg!

Lees hoe wij jou kunnen helpen

Wat wij voor jou kunnen doen

Hoe gaat het met jou?

Hoe gaat het met jou?

Vertellen wat jij nodig hebt om je werk goed te doen. Om thuis en werk met elkaar in evenwicht te houden. En wat jij wil bereiken in je werk. Praten met de baas. Moeilijk? Zeker. Maar STL helpt je er graag bij.

Zit jij op de goede plek?

Zit jij op de goede plek?

Je zit pas op de goede plek als je lekker in je vel zit. Als je werk niet te veel van je vraagt. Maar je ook geen duimen zit te draaien. Als je kunt doen waar je goed in bent. En als je bereikt wat je wil. Vind die plek met STL.

Gezond aan de slag

Gezond aan de slag

Ziekte, het kan iedereen overkomen. We weten het maar al te goed. Maar gezond leven en werken? Dat heb je uiteindelijk zelf in de hand. Zeker als de baas je helpt. Hoe? We geven je graag alle hulp die je nodig hebt.

Veilig aan het werk

Veilig aan het werk

Het lijkt logisch. Wat waardevol is wil je beschermen. En wat is er waardevoller dan je gezondheid en je leven? Dus kijk je goed uit en let je op veiligheid. Wil je hier meer over weten? We geven je graag ‘eerste hulp’.

Klanten over onze dienstverlening

Contact met onze binnendienstcollega's van STL

Neem contact met ons op

Heb je vragen? Onze adviseurs staan voor je klaar. Zodat jij gezond en met plezier je werk kunt blijven doen.

Bel: 088-2596271

Wij zijn bereikbaar tussen 08:30 en 17:00. Je kunt ons ook bereiken via:

Blijf op de hoogte van nieuws in de transport en logistiek

Blijf op de hoogte

Ontvang wekelijks het laatste nieuws over werken in de transport en logistiek in je mailbox.

Schrijf je in!