Adviseur functiewaardering Erik van der Post
Werkgevers: Activiteiten en trainingen

Aan de slag met functiewaardering? Volg de workshop!

In de Workshop Functiewaardering kom je te weten wat er allemaal bij functiewaardering komt kijken. Je kunt de experts van Sectorinstituut Transport en Logistiek (STL) ook om advies vragen.

  • Speciaal voor de transport en logistiek
  • Kosteloos voor TLN en SOOB leden
  • Al honderden bedrijven gingen je voor
  • Gemiddelde beoordeling: 4,8 sterren
  • Meerdere data
  • 11:00 - 15:00
  • Meerdere locaties
Lees meer Beperkt aantal plaatsen beschikbaar

Neem deel aan de workshop!


Functiewaardering is een manier om te bepalen hoeveel een functie waard is. In deze workshop krijg je uitleg over wat functiewaardering is en wat daarbij komt kijken. Ervaren experts van STL leggen uit hoe je functiewaardering binnen de regels van de cao toepast. Je leert dan ook te werken met het Boek Functietyperingen. Daarvoor ga je zelf oefenen met het indelen van functies. De resultaten bespreken we in de groep.

 

Voor wie is de workshop bedoeld?


De workshop is bedoeld voor leden van TLN en SOOB, zowel voor directieleden als functionarissen die verantwoordelijk zijn voor personele aangelegenheden.Inschrijven en data


We organiseren de Workshop Functiewaardering meerdere keren per jaar, op verschillende plaatsen in het land. De workshop duurt ongeveer 4 uur. Aanmelden kan via de website van partner TLN of aan te melden via workshop@tln.nl.

Het programma

Twee ervaren functieanalisten van het Sectorinstituut Transport en Logistiek vertellen hoe functiewaardering binnen de cao voor het Beroepsgoederenvervoer moet worden toegepast.
s’ Middags ga je zelf aan de slag met het indelen van oefenfuncties uit de praktijk aan de hand van het boek functietyperingen. Uitgelegd wordt waarom de ene chauffeur een C inschaling kent en de andere een E schaal. Maar ook wat te doen als werkgever en werknemer van mening verschillen over de zwaarte van een functie.

Kosten

De training is kosteloos als jouw bedrijf aan SOOB afdraagt of lid bent van TLN.

Planning

01 oktober 2024
11:00 - 15:00
Zwolle
15 oktober 2024
11:00 - 15:00
Zoetermeer
12 november 2024
11:00 -15:00
Eindhoven
Contact met onze binnendienstcollega's van STL

Meer weten? Of heb je vragen?

Neem contact op met onze adviseurs. Zij helpen je graag verder.

Bel: 088 – 2596110

We zijn bereikbaar tussen 08:30 en 17:00. Je kunt ons ook bereiken via: