Man naast vrachtwagen

STL werkt. Voor werkgevers!

Wat er ook verandert, goede mensen zijn altijd nodig. Maar hoe vind je die of hoe maak je ze beter? Samen vinden we de antwoorden.

Waarmee kunnen we jou helpen?

STL Werkt. Voor werkgevers

Terugschakelen omdat je te weinig mensen hebt? Voor een ondernemer is dat een ramp. Dus helpen we je om mensen enthousiast te maken én te houden voor een baan bij jouw bedrijf in de transport en logistiek.

Tijden veranderen, en jij?

Horeca, retail, techniek en natuurlijk ook transport en logistiek, overal komen bedrijven mensen te kort. Het lijkt daarom wel of de uitdaging om goede mensen te vinden groter is dan ooit. Bovendien is het inmiddels een hele klus om de goede mensen die je hebt binnen te houden.  

Je staat er gelukkig niet alleen voor. STL werkt voor jou. We maken met wervingscampagnes mensen net zo enthousiast voor transport en logistiek als jij. Leggen voor jou contacten met nieuwe medewerkers. We helpen je om goede mensen nog beter te maken. Om je bedrijf zo in te richten dat medewerkers het beste uit zichzelf halen. Én dat ze graag voor je willen blijven werken. Zodat je de achterdeur dichthoudt.


Opleiding chauffeur

Trends in de sector transport en logistiek?

We zetten de factsheets en onderzoeken over de trends en ontwikkelingen in de transport en logistiek voor je op een rij.

Meer informatie

Duurzame Inzetbaarheid: Wat wij voor jou kunnen doen

Goed contact met medewerkers

Goed contact met medewerkers

Een goed gesprek voeren met een medewerker? Iemand bijsturen? Of juist een pluim geven? Informeren hoe het met iemand gaat, op het werk en thuis? Het is altijd goed om echte aandacht voor je medewerkers te hebben. Zo laat je merken dat ze onderdeel zijn van het bedrijf, ertoe doen én belangrijk zijn.

De juiste persoon op de juiste plek

De juiste persoon op de juiste plek

Medewerkers zitten pas lekker in hun vel als ze op de juiste plek zitten. Ze hebben meer werkplezier als ze hun talent kunnen benutten en hun dromen waar kunnen maken. Daarom is het zo belangrijk om de juiste mensen te werven. En om ze werk te bieden waarin hun talent vleugels krijgt.

Vitaal aan het werk

Vitaal aan het werk

Gezond leven en werken? Je kunt daar als werkgever een belangrijk steentje aan bijdragen. Met veilige, gezonde werkplekken en verantwoord voedsel bijvoorbeeld. Of door stresssituaties te voorkomen, beweging te stimuleren en je mensen preventieve onderzoeken aan te bieden.

Veilig aan het werk

Veilig aan het werk

Wat waardevol is, wil je beschermen. Je medewerkers op de eerste plaats! En dat doe je door altijd een scherp oog te hebben voor hun veiligheid tijdens het werk. Met regeltjes, procedures en door toezicht te houden. Maar vooral door iedereen te laten beseffen hoe belangrijk veilig werken is.

Hoe gezond zijn jouw werknemers?

Medewerkers zijn de motor van je bedrijf. Gezonde medewerkers zijn productiever. Maar hoe gezond zijn jouw werknemers? Ontdek het met de PMO van STL.

Ga aan de slag met een PMO

Onze klanten en adviseurs over onze dienstverlening

Contact met onze binnendienstcollega's van STL

Neem contact met ons op

Hulp nodig bij het vinden van medewerkers of het vitaal houden van je medewerkers? Onze adviseurs staan voor je klaar.

Bel: 088 - 2596121

Wij zijn bereikbaar tussen 08:30 en 17:00. Je kunt ons ook bereiken via:

Blijf op de hoogte van nieuws in de transport en logistiek

Blijf op de hoogte

Ontvang wekelijks het laatste nieuws over werken in de transport en logistiek in je mailbox.

Schrijf je in!