STL werkt. Voor werkgevers!

Wat er ook verandert, goede mensen zijn altijd nodig. Maar hoe vind je die of hoe maak je ze beter? Samen vinden we de antwoorden.

Waar ben je naar op zoek?

Tijden veranderen en jij?

Slimme wegen, robots in de warehouses, (nog) meer automatisering. Flexibel of korter werken. Meer vrouwen en meer culturen op de werkvloer. Het komt er allemaal aan. Dat maakt onze sector zo boeiende en uitdagend. In al die beweging is er een constante. Goede mensen zijn altijd nodig. 

Het is de uitdaging om die goede mensen te vinden of nog beter te maken. En ze vervolgens de mogelijkheid te geven om ‘goed’ te werken. Je staat er niet alleen voor. STL werkt voor jou. We maken met wervingscampagnes mensen net zo enthousiast voor transport en logistiek als jij. Leggen voor jou contacten met nieuwe medewerkers. En we helpen je bedrijf zo in te richten dat medewerkers het beste uit zichzelf halen. Én graag voor je werken.


Personeel nodig?

Hulp nodig bij het vinden van personeel? STL kan je op vele manieren helpen. Van slimme tips tot het vinden van het perfecte personeel voor jou!

Lees snel verder!

Duurzame Inzetbaarheid: Wat wij voor jou kunnen doen

Goed contact met je medewerkers

Goed contact met je medewerkers

Iemand beter maken? Bijsturen? Of aan boord houden? Dat lukt pas als je weet hoe het met iemand gaat. Bovendien zorgt goed contact ervoor dat je mensen zich onderdeel voelen van je bedrijf. Moeilijk? STL helpt je er graag bij.

De juiste persoon op de juiste plek

De juiste persoon op de juiste plek

Medewerkers zitten pas lekker in hun vel als ze op de juiste plek zitten. Als er niet te veel gevraagd wordt, maar ook niet te weinig. Als ze hun talent kunnen benutten en dromen waar kunnen maken. Creëer die plek met STL.

Elke dag gezond aan de slag. Vitaal aan het werk

Elke dag gezond aan de slag. Vitaal aan het werk

Ziekte, het kan iedereen overkomen. Maar gezond leven en werken? Dat hebben medewerkers uiteindelijk zelf in de hand. Zeker als jij als werkgever daaraan bijdraagt. Hoe? We gaan er graag over met je in gesprek.

Bescherm je medewerkers. Veilig aan het werk

Bescherm je medewerkers. Veilig aan het werk

Het lijkt logisch. Wat waardevol is wil je beschermen. Dat doe je door altijd een scherp oog te hebben voor de veiligheid. Het is niet alleen goed zorgen voor je medewerkers, maar ook voor je bedrijf. We geven je graag ‘eerste hulp’.

Opleiding chauffeur

Op zoek naar opleidingen en subsidies voor je personeel?

Check hier alle mogelijkheden voor opleidingen en subsidies. Zoals:

  • Code 95
  • Leer-werkplekken
  • Het persoonlijk opleidingsbudget
Meer informatie

Onze klanten en adviseurs over onze dienstverlening

Neem contact met ons op

Hulp nodig bij het vinden van personeel of het vitaal houden van je personeel? Onze adviseurs staan voor je klaar.

Bel: 088 - 2596121

Wij zijn bereikbaar tussen 08:30 en 17:00. Je kunt ons ook bereiken via:

Blijf op de hoogte

Ontvang wekelijks het laatste nieuws over werken in de transport en logistiek in je mailbox.

Schrijf je in!