STL werkt. Voor werkgevers!

Wat er ook verandert, goede mensen zijn altijd nodig. Maar hoe vind je die of hoe maak je ze beter? Samen vinden we de antwoorden.

Waar ben je naar op zoek?

Tijden veranderen en jij?

Slimme wegen, robots in de warehouses, (nog) meer automatisering. Flexibel of korter werken. Meer vrouwen en meer culturen op de werkvloer. Het komt er allemaal aan. Dat maakt onze sector zo boeiende en uitdagend. In al die beweging is er een constante. Goede mensen zijn altijd nodig. 

Het is de uitdaging om die goede mensen te vinden of nog beter te maken. En ze vervolgens de mogelijkheid te geven om ‘goed’ te werken. Je staat er niet alleen voor. STL werkt voor jou. We maken met wervingscampagnes mensen net zo enthousiast voor transport en logistiek als jij. Leggen voor jou contacten met nieuwe medewerkers. En we helpen je bedrijf zo in te richten dat medewerkers het beste uit zichzelf halen. Én graag voor je werken.


Personeel nodig?

Hulp nodig bij het vinden van personeel? STL kan je op vele manieren helpen. Van slimme tips tot het vinden van het perfecte personeel voor jou!

Lees snel verder!

Duurzame Inzetbaarheid: Wat wij voor jou kunnen doen

Goed contact met medewerkers

Goed contact met medewerkers

Een goed gesprek voeren met een medewerker? Iemand bijsturen? Of juist een pluim geven? Informeren hoe het met iemand gaat, op het werk en thuis? Het is altijd goed om echte aandacht voor je medewerkers te hebben. Zo laat je merken dat ze onderdeel zijn van het bedrijf, ertoe doen én belangrijk zijn.

De juiste persoon op de juiste plek

De juiste persoon op de juiste plek

Medewerkers zitten pas lekker in hun vel als ze op de juiste plek zitten. Ze hebben meer werkplezier als ze hun talent kunnen benutten en hun dromen waar kunnen maken. Daarom is het zo belangrijk om de juiste mensen te werven. En om ze werk te bieden waarin hun talent vleugels krijgt.

Vitaal aan het werk

Vitaal aan het werk

Gezond leven en werken? Je kunt daar als werkgever een belangrijk steentje aan bijdragen. Met veilige, gezonde werkplekken en verantwoord voedsel bijvoorbeeld. Of door stresssituaties te voorkomen, beweging te stimuleren en je mensen preventieve onderzoeken aan te bieden.

Veilig aan het werk

Veilig aan het werk

Wat waardevol is, wil je beschermen. Je medewerkers op de eerste plaats! En dat doe je door altijd een scherp oog te hebben voor hun veiligheid tijdens het werk. Met regeltjes, procedures en door toezicht te houden. Maar vooral door iedereen te laten beseffen hoe belangrijk veilig werken is.

Opleiding chauffeur

Op zoek naar opleidingen en subsidies voor je personeel?

Check hier alle mogelijkheden voor opleidingen en subsidies. Zoals:

  • Code 95
  • Leer-werkplekken
  • Het persoonlijk opleidingsbudget
Meer informatie

Onze klanten en adviseurs over onze dienstverlening

Contact met onze binnendienstcollega's van STL

Neem contact met ons op

Hulp nodig bij het vinden van personeel of het vitaal houden van je personeel? Onze adviseurs staan voor je klaar.

Bel: 088 - 2596121

Wij zijn bereikbaar tussen 08:30 en 17:00. Je kunt ons ook bereiken via:

Blijf op de hoogte van nieuws in de transport en logistiek

Blijf op de hoogte

Ontvang wekelijks het laatste nieuws over werken in de transport en logistiek in je mailbox.

Schrijf je in!