Instroom in de sector transport en logistiek
Werkgevers

Op zoek naar nieuwe medewerkers? Zó vind je ze!

Heeft jouw bedrijf méér werk en daardoor extra personeel nodig? Sectorinstituut Transport en Logistiek (STL) helpt je aan geschikte kandidaten. Misschien staat jouw nieuwe medewerker zelfs al in onze kandidatenbank.

Routes voor personeelswerving 

STL overziet de hele arbeidsmarkt van transport en logistiek. Daarom zijn we ook voor jou hét aanspreekpunt als het om personeelswerving gaat. We helpen je bijvoorbeeld met het werven, selecteren, opleiden en bemiddelen van (aankomend) vrachtwagenchauffeurs, kraanmachinisten, verhuizers, logistiek medewerkers en planners. 

Gezond leven in transport en logistiek

Afspraak maken?

Benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen? Bel ons op 088 – 2596106 of mail ons. We helpen je graag verder in een persoonlijk gesprek!

Mail ons

Onze banenmarkt in de regio 

Wil je geschikte kandidaten ontmoeten die vrachtwagenchauffeur willen worden? Claim dan je plek op onze banenmarkt! Regelmatig organiseren we de ikwordvrachtwagenchauffeur-instapdagen. Dat doen we overal in het land. Ze worden altijd drukbezocht.

Is er een match met een kandidaat die je op de banenmarkt spreekt? Nodig deze kandidaat dan uit voor een sollicitatiegesprek bij jou op het bedrijf!

Wist je ook dat we gratis publiciteit voor je verzorgen als je zelf een open dag organiseert? Neem contact op voor de mogelijkheden!

Ervaringen van Sluyter en een vrachtwagenchauffeur met de banenmarkt

7 minuten
Banenbeurzen in de transport en logistiek

Onze banenmarkt in jouw regio

Wil je geschikte kandidaten ontmoeten die vrachtwagenchauffeur willen worden? Claim dan je plek op onze banenmarkt!
Reserveer je plek!

Werven van doorstromers en zij-instromers 

Heb je iemand op het oog die zich om wil laten scholen tot vrachtwagenchauffeur? Met een aantrekkelijke subsidie van 60% op het lesgeld kun jij deze zij-instromer laten opleiden en in dienst nemen. Er is ook subsidie op de rijopleiding beschikbaar voor eigen medewerkers die willen doorstromen. Voor deze doorstromers is de subsidie zelfs 75%.

Man in grote rode vrachtwagen

Aanmelden doorstroom en zij-instroom kandidaten!

Wil je iemand opleiden tot vrachtwagenchauffeur, kraanmachinist of verhuizer? Profiteer dan van de aantrekkelijke subsidie!
Meld je kandidaten aan

Veelgestelde vragen

Contact met onze binnendienstcollega's van STL

Vragen? We helpen je!

Onze adviseurs beantwoorden ze graag! Neem contact op met ons Mobiliteitscentrum

Bel: 088 - 2596106

We zijn bereikbaar tussen 08:30 en 17:00. Je kunt ons ook bereiken via:

Wat vind je van deze pagina?