Werk en Toekomst: Trends & Ontwikkelingen

Wat doe jij morgen? Vrachtwagens die zelf rijden, robots die de orders verzamelen. Onze sector is in beweging;  trends en ontwikkelingen volgen elkaar in een sneltreinvaart op. Dus jouw werk verandert ook. Blijf op de hoogte, zodat je klaar bent voor je werk van morgen.

Hoe ziet jouw toekomst eruit in de transport en logistiek?

Technische ontwikkelingen gaan heel hard vandaag de dag. Ook in onze sector. ‘Vandaag besteld, morgen in huis’ betekent dat we sneller moeten uitleveren. Door duurzaamheid en milieuregels zullen we anders goederen moeten vervoeren. Is de toekomst volledig elektrische vrachtwagens? Zien we naast robots nog wel mensen in het magazijn? Wat betekenen al deze ontwikkelingen voor jou als werknemer?

Lees meer over de transportwereld over 10 jaar

Ontwikkelingen in de sector

Naast technische ontwikkelingen staat ook de markt niet stil. Groeit de sector in omzet of staan we stil? Wat zijn jouw mogelijkheden voor persoonlijke groei en ontwikkeling? Wordt er rekening gehouden met jouw gezondheid en veiligheid? Hoe staat het met het personeelstekort en de instroom vanuit het onderwijs in onze sector? Dit en meer vind je terug in de jaar- en kwartaalrapportages voor de transport en logistiek.


De kamer van de Toekomst!

Hier vind je alles over de vrachtwagenchauffeur van de toekomst. We nemen je mee naar het jaar 2030. Denk daarbij aan de ontwikkelingen binnen de logistiek en op technisch gebied voor de chauffeurs van de afgelopen 10 jaar.
Kom binnen