Werkkracht

STL werkt voor jou. Aan de werkkracht van je medewerkers.

Medewerkers die fluitend naar hun werk gaan. Die vaker gezonde keuzes maken. Op de goede plek zitten en uit zichzelf veilig werken. Waarmee je goed contact hebt omdat je hun taal spreekt. Zodat je weet hoe het echt met ze gaat.

Werknemers die weten wat ze willen in hun leven en hun werk. Dát zijn medewerkers met veel werkkracht. STL werkt voor jou om samen die werkkracht zo groot mogelijk te maken. Van medewerkers, van jouw bedrijf en van de sector als geheel. Om zo de instroom van goede medewerkers te vergroten. En die goede medewerkers langer aan boord te houden.

Integraal werkt voor ons allemaal 

Werken aan Werkkracht bestaat niet uit losse bemiddelingen die op goed geluk de organisatie in worden ‘geslingerd’. Het is in essentie een veranderingsproces dat begint bij de ‘why’.  Waarom wil je dit? Want alleen als je dat weet, is je aanpak geloofwaardig. We maken samen een plan. Stap voor stap, zodat we kunnen bijsturen en de hele organisatie mee kunnen nemen. Met maar een doel. Een aantrekkelijkere werkgever zijn. Waar goede mensen graag willen werken én blijven werken. En dat kunnen omdat ze energiek zijn en vakbekwaam. Nu én tot het einde van hun carrière.

De werkkrachtfactoren. Samen verhogen ze de productiviteit en het werkplezier.

Of de Werkkracht groot is of minder groot, daalt of juist stijgt. Het is afhankelijk van vier factoren: contact met medewerkers, de juiste persoon op de juiste plek, vitaal aan het werk en veilig aan het werk. Altijd in relatie tot elkaar (integraal) en de context die je als bedrijf biedt. De factoren zijn gebaseerd op wat wij nu zien gebeuren in jouw praktijk. En wat wij aan veranderingen zien aankomen. 

Aan de slag met werkkracht?

Aan de slag gaan met Werkkrachtfactoren betekent kiezen voor een integrale aanpak. Interessant? Neem gerust contact op.
Contact

Hoe gaat het met jou? Contact met medewerkers

Stel je wil een medewerker beter laten functioneren. Bijsturen. Of aan boord houden omdat het een gewaardeerde collega is. Dan is het belangrijk dat je weet hoe het met iemand gaat. Hoe hij of zij in z’n werk zit en hoe de situatie thuis is. Dus is goed contact met medewerkers een belangrijke Werkkrachtfactor. Bovendien zorgt het ervoor dat je mensen zich onderdeel voelen van je bedrijf.  En geeft het je de mogelijkheid om problemen te voorkomen. Zodat je ze niet achteraf hoeft te moeten repareren. STL helpt je graag dit contact slim te organiseren en op een goede manier te onderhouden. 

Fluitend naar je werk. De juiste persoon op de juiste plek

Je ziet het ongetwijfeld in je eigen bedrijf. Medewerkers zitten pas lekker in hun vel als ze op de juiste plek zitten. Als er niet te veel gevraagd wordt, maar ook niet te weinig. Als ze hun talent kunnen benutten en dromen waar kunnen maken. Als ze het gevoel hebben dat wat ze doen ertoe doet. Dat ze gewaardeerd worden en hun vakkundigheid kunnen laten zien. STL ondersteunt je. Door de juiste persoon voor de juiste plek te helpen vinden. Maar ook door de werkplek (en de voorwaarden) zo in te richten dat hij voor jouw medewerkers als gegoten zit. 

Elke dag gezond aan de slag. Vitaal aan het werk

Ziekte, het kan iedereen overkomen. Maar gezond leven en werken? Dat hebben medewerkers uiteindelijk zelf in de hand. Door gezonder te eten. Meer te bewegen en door stress te verminderen. Daarbij helpt het als jij als werkgever daaraan bijdraagt met een vitale context. Door dat gezonde eten aan te bieden en net zo aantrekkelijk te maken als minder gezond eten. Door beweging in de dagelijkse routine op te nemen. En door steeds in contact te blijven met je medewerkers. Hoe? We gaan er graag over met je in gesprek.  

Bescherm je medewerkers. Veilig aan het werk

Het lijkt logisch. Wat waardevol is wil je beschermen. Dat doe je door altijd een scherp oog te hebben voor de veiligheid. Dat gaat verder dan regeltjes en procedures. Het gaat er vooral om dat iedereen beseft hoe belangrijk die regels en procedures zijn. Zodat medewerkers zich eraan houden en ook zelf op de veiligheid gaan letten. Het is niet alleen goed zorgen voor je medewerkers, maar ook voor je bedrijf. Want investeren in veiligheid is investeren in continuïteit en productiviteit. 

Meer weten over Werkkracht?

Neem contact met ons op

Bel: 088 - 2596121

We zijn bereikbaar tussen 08:30 en 17:00. Je kunt ons ook bereiken via:

Wat vind je van deze pagina?