Gezond eten in transport en logistiek
Tips en advies

Krijg persoonlijke tips van Jarno

Vrachtwagenchauffeur Jarno besloot dat het tijd was om iets aan zijn gezondheid te doen. Tijd voor een traject met een afvalcoach. Speciaal voor jou deelt hij zijn tips om af te vallen.

Is jouw buik dikker dan je salaris? Zou je graag een paar kilootjes kwijt willen raken? Als je nu denkt: Ik ben nog jong. Afvallen komt later wel? Overgewicht vergroot de kans op hart- en vaatziekte en vervroegd overlijden. STL biedt de helpende hand met het 'Afvallen voor chauffeurs' E-book geschreven door Jarno van den Noort. Jarno is zelf chauffeur en kent de problemen. Samen met een afvalcoach is Jarno meer dan 8 kilo afgevallen in 12 weken tijd. Zijn ervaringen en tips deelt hij in dit gratis te downloaden E-book. Dit E-book bevat:

  • Praktische tips voor onderweg
  • Eetschema’s voor nationale en internationale chauffeurs  
  • Tips voor gezonde maaltijden
  • Gezond boodschappen doen
  • Afvallen zonder honger te hebben

Vul je gegevens in en ontvang gratis het e-book van Jarno!


Wie is Jarno van den Noort?

Jarno is in 2004 begonnen als chauffeur. Na een tijdje binnenland te hebben gereden, ging hij de wereld ontdekken als internationaal chauffeur. Overal lekker uit eten beviel hem zeer goed. Helaas had dit ook een gevolg. Hij kwam maar liefst 20 kilo aan. Hij wist af te vallen maar had moeite om het vol te houden. Het bekende JO-JO effect! 

Samen met een lifestylecoach ging Jarno aan de slag om een blijvend resultaat de behalen. Niet alleen zijn voedingspatroon werd bekeken, ook zijn slaapritme en bewegingspatroon. Jarno stopte ook met roken. Hierdoor viel hij 8 kilo af in 12 weken tijd. 

Ik weet nu wat mijn lichaam nodig heeft en legde een basis voor een gezonde leefstijl.Jarno van den Noort   

Wil je meer weten van Jarno? Bekijk zijn blog


Contact met onze binnendienstcollega's van STL

Vragen?

Heb je vragen over afvallen? Bel ons!

Bel: 088 - 2596271

We zijn bereikbaar tussen 08:30 en 17:00. Je kunt ons ook bereiken via:

Wat vind je van deze pagina?