Beste Leerbedrijf Transport en Logistiek 2023 teamfoto
Verkiezing

Beste Leerbedrijf Transport en Logistiek van 2023

De winnaars zijn bekend!

Verkiezing Beste Leerbedrijf

 De 250.000 erkende leerbedrijven in ons land bieden een kwalitatief hoogwaardige leeromgeving, waar mbo-studenten, om- en bijscholers en leerlingen van het vmbo en vso/pro zich optimaal ontwikkelen in de praktijk. De praktijkopleider leert studenten de fijne kneepjes van het vak en moedigt ze aan om het beste uit zichzelf te halen, op professioneel én op menselijk vlak. Dikwijls staat de praktijkopleider dag en nacht voor ze klaar. Reden genoeg om het belang van hun inzet voor al die studenten te onderstrepen. Daarom kon iedereen tot 17 maart 2023 leerbedrijven en praktijkopleiders voordragen om kans te maken op de titel Beste Praktijkopleider Transport en Logistiek. Met trots kunnen we hierbij de winnaars bekend maken. 

  1. Steenbergen Transport
  2. Van Berkel Logistic
  3. H.Essers
Steenbergen Transport

Het beste leerbedrijf wordt bepaald door een vakjury die op bezoek gaat bij de bedrijven. In de jury zitten Gabby Delhaas, STL (voorzitter), Caroline Blom, TLN, Birgitte Staal, FNV en Frank van de Griendt, Grando Logistics, winnaar Beste Leerbedrijf Transport en Logistiek 2022. Alle winnaars zijn op 22 juni 2023 bekend gemaakt en werden verrast door een bezoek op het bedrijf.  

Steenbergen Transport is bekroond met de titel Beste Leerbedrijf Transport en Logistiek 2023. Daarmee staan zij een jaar lang in de schijnwerpers en mogen zij ook door naar de landelijke verkiezingen van SBB. Lees meer over de winnaars in het persbericht of bekijk hieronder de nominatievideo's.

Steenbergen Transport

5 minuten

Van Berkel Logistics

5 minuten

H.Essers

5 minuten
Benieuwd naar de winnaars van 2022? Klik op de button om naar hun filmpjes te gaan. Winnaars Beste Leerbedrijf 2022
Contact met onze binnendienstcollega's van STL

Heb je een vraag over de verkiezing?

Neem dan contact op!

Bel: 088 - 2596159

We zijn bereikbaar tussen 08:30 en 17:00. Je kunt ons ook bereiken via: