Winnaar leerbedrijf 2022
Verkiezing

Beste Leerbedrijf Transport en Logistiek van 2023

Welk erkend leerbedrijf heeft het leren in de praktijk zo goed voor elkaar dat het de titel beste leerbedrijf dik verdient?

Jij weet natuurlijk al dat leerlingen bij jou op de juiste plaats zijn, maar weten jouw regio en de sector dat ook? Tijdens de verkiezing voor het Beste Leerbedrijf Transport en Logistiek 2023 krijg jij de kans om jouw (top)bedrijf in de schijnwerper te zetten.

Leerbedrijven zijn van onschatbare waarde voor het opleiden en ontwikkelen van nieuw talent in de sector transport en logistiek. Dankzij de inspanningen van deze bedrijven ontstaat er een stroom gemotiveerde, kundige en gelukkige jonge werknemers die de sector komen versterken. Ook binnen jouw bedrijf besteed je hier veel aandacht aan. Leerlingen zijn in jouw bedrijf helemaal op de juiste plaats. Het sectorinstituut transport en logistiek (STL) wil leerbedrijven graag in de schijnwerper zetten. Voel jij je aangesproken en ben jij een voorbeeld in de sector? Meld je dan aan!

Tijdens de verkiezing voor het Beste Leerbedrijf Transport en Logistiek 2023 krijg jij de kans om jouw (top)bedrijf in de schijnwerper te zetten.

Trek jong talent aan

Voor een leerling-werknemer is het belangrijk om tijdens de opleiding die hij of zij volgt werkzaam te zijn bij een bedrijf waar goede ondersteuning geboden wordt. 

Zijn leerling-werknemers bij jou op de juiste plaats en geef jij hen de best mogelijke begeleiding tijdens hun leerwerk-traject? Laat het dan zien! Meld jouw bedrijf aan voor de verkiezing Leerbedrijf Transport en Logistiek van 2023, trek jong talent aan en laat jouw bedrijf groeien! Ben jij goed bezig, maar benieuwd of het nog beter kan? Jouw deelname levert jou een mooi rapport op.

  • Zet jouw bedrijf in de schijnwerper en trek jong talent aan
  • Ontvang een promotievideo van jouw leerbedrijf
  • Laat jouw kennis zien: neem als jurylid deel aan de verkiezing Beste Leerbedrijf Transport en Logistiek van 2024!

Hoe werkt het?

Aanmelden is niet meer mogelijk

Aanmelden kon tot en met vrijdag 17 maart 2023.


Drie genomineerden
Behoor jij bij de top 3 beste leerbedrijven, dan komt een jury bij je langs en maken wij een promotievideo van jouw leerbedrijf. De winnaar wordt bekend gemaakt in week 25 onder voorbehoud op donderdag 22 juni!

De winnaar gaat door naar de landelijke verkiezingen van het 'Beste Leerbedrijf' georganiseerd door het SBB en neemt deel aan de sectorkamer.


Spelregels

  • Je bent minimaal een jaar door SBB erkend als leerbedrijf.
  • Je leidt actief leerling-werknemers op binnen transport en logistiek.
  • Je bent de laatste drie jaar niet tot (sector)winnaar uitgeroepen door SBB.


Benieuwd naar de winnaars van 2022? Klik op de button om naar hun filmpjes te gaan. Winnaars Beste Leerbedrijf 2022
Contact met onze binnendienstcollega's van STL

Heb je een vraag over de verkiezing?

Neem dan contact op!

Bel: 088 - 2596159

We zijn bereikbaar tussen 08:30 en 17:00. Je kunt ons ook bereiken via:

;