Verkiezing

Beste Leerbedrijf Transport en Logistiek van 2024

De winnaars zijn bekend!

Verkiezing Beste Leerbedrijf

De 250.000 erkende leerbedrijven in ons land bieden een kwalitatief hoogwaardige leeromgeving, waar mbo-studenten, om- en bijscholers en leerlingen van het vmbo zich optimaal ontwikkelen in de praktijk. Op het leerbedrijf leren studenten de fijne kneepjes van het vak en worden aangemoedigd om het beste uit zichzelf te halen. Op professioneel én op menselijk vlak. Daarom kon iedereen tot 23 maart 2024 leerbedrijven voordragen om kans te maken op de titel Beste Leerbedrijf Transport en Logistiek. Met trots kunnen we hierbij de winnaars bekend maken.

  1. St vd Brink
  2. Sanders|Fritom
  3. Van der Linden Groep

Het beste leerbedrijf wordt bepaald door een vakjury die op bezoek gaat bij de bedrijven. In de jury zitten Gabby Delhaas, STL (voorzitter), Caroline Blom, TLN, Linda Slagter, FNV en Robert van Dam, Steenbergen Transport, winnaar Beste Leerbedrijf Transport en Logistiek 2023. Alle winnaars zijn op 12 juni 2024 bekend gemaakt en werden verrast door een bezoek op het bedrijf.  

St vd Brink is bekroond met de titel Beste Leerbedrijf Transport en Logistiek 2024. Daarmee staan zij een jaar lang in de schijnwerpers en mogen zij ook door naar de landelijke verkiezingen van SBB. Lees meer over de winnaars in het persbericht of bekijk hieronder de nominatievideo's.

ST vd Brink

1:40 minuut

Sanders|Fritom

1:54 minuut

Van der Linden Groep

1:55 minuut
Benieuwd naar de winnaars van 2023? Klik op de button om naar hun filmpjes te gaan. Winnaars Beste Leerbedrijf 2023
Contact met onze binnendienstcollega's van STL

Heb je een vraag over de verkiezing?

Neem dan contact op!

Bel: 088 - 2596159

We zijn bereikbaar tussen 08:30 en 17:00. Je kunt ons ook bereiken via:

Wat vind je van deze pagina?