Vrachtwagens laden en lossen
The Greenery

Leren en werken op de Greenery Campus

Goed verdienen en onderweg óók nog je mbo-diploma halen? Dan kies je natuurlijk voor een BBL-traject bij The Greenery Campus in Barendrecht!

Vrachtwagenchauffeur worden? Of logistiek medewerker?

Tijdens jouw BBL-opleiding werk je 4 dagen per week bij The Greenery, Hollander of Dijco. Daar krijg je natuurlijk een goed salaris voor. En 1 dag in de week krijg je ook les. Gewoon in het bedrijf! De docenten van Scheepvaart en Transport College (STC) verzorgen jouw lessen. En wij van STL begeleiden je.

Meest gekozen

Chauffeur wegvervoer

Dit is wat we bieden:
 • 100% korting op je rijopleiding
 • Een schooldagvergoeding tot € 900,- per jaar
 • € 350,- vergoeding voor op je lesmaterialen
 • Een goed salaris
 • En met zekerheid een baan na je opleiding!
Als BBL-leerling draag je samen met de chauffeur de verantwoordelijkheid voor het transport van diverse goederen. Tijdens de opleiding word je vakkundig begeleidt en gedurende het opleidingstraject word je al in de gelegenheid gesteld om zelfstandig te rijden met een B en C rijbewijs.

Logistiek medewerker

Dit is wat we bieden:
 • Wij betalen je heftruck- of reachtruck certificaat
 • € 350,- vergoeding voor je lesmaterialen
 • Een schooldagvergoeding tot € 900,- per jaar
 • Een goed salaris
 • En met zekerheid een baan na je opleiding!
Je gaat 4 dagen per week werken bij het grootste distributiecentrum van The Greenery Logistics. Met zo’n 200 collega’s werk je elke dag aan het verzamelen en klaar zetten van verse groenten, fruit en koelverse producten.

Wat doet STL voor jou?

Jouw BBL-opleiding is een samenwerking tussen STL, het STC en The Greenery, Hollander en Dijco. Zo krijg je één dag in de week les bij het bedrijf zelf. Heen en weer reizen hoeft dus niet meer! Daarnaast werk je 4 dagen bij een bedrijf bij jou in de buurt. Wat je op school leert, kun je meteen in de praktijk doen. Superpraktisch dus. Perfect voor de échte doener. STL zoekt een leerbedrijf dat bij jou past, betaalt jouw salaris en zorgt voor een fijne begeleider waar je regelmatig contact mee hebt. Zo zorgen we samen voor een mooie toekomst in de wereld van transport en logistiek! 

Mannen bij de greenery

Vraag een informatiepakket aan!

Meer weten over leren en werken op The Greenery campus? Vraag dan snel een informatiepakket aan!
Aanvragen

Waar ga je werken?

The Greenery is een internationale verkooporganisatie van verse groente en fruit in eigendom van de Nederlandse telercoöperatie Coforta. Zij leveren een compleet dagvers assortiment van groente en fruit aan supermarkten, groothandelaren, cateraars en verwerkende industrie. Om het assortiment jaarrond aan klanten te leveren, werken ze intensief samen met de telers en andere samenwerkingspartners. 

Het efficiënt beheren en sturen van het brede productaanbod - dat niet alleen aansluit op de behoefte van de samenleving maar hier juist op anticipeert - is het vak dat zij beheersen. Zij zijn gedreven in alles wat we doen, al meer dan 25 jaar. Vanuit de passie voor groente en fruit zetten ze graag een stapje extra om elke dag opnieuw verse groente en fruit bereikbaar te maken voor de klanten en consumenten. 

Omdat je samen meer kunt bereiken dan alleen zoeken zij actief naar samenwerkingspartners in de keten. De medewerkers zijn eerlijk en leveren kwaliteit in elke stap in de keten. Daarbij doen ze wat ze zeggen en zeggen wat ze doen. Dit is de kern van de identiteit. Samen met de telers maken zij verse groente en fruit bereikbaar voor iedereen!


Wat vragen wij van jou?

 • Je kunt starten als jij je herkent in deze voorwaarden:
 • Je bent (bijna) klaar met je vmbo of mbo opleiding;
 • Je steekt de handen uit de mouwen en leert in de praktijk;
 • Je bent zelfstandig, resultaatgericht en stress bestendig;
 • Je bent flexibel en hebt geen 9 tot 5 mentaliteit;
 • Je woont binnen een straal van 25 kilometer van Barendrecht;

Veelgestelde vragen

Alle vragen

Heb je vragen over je BBL-opleiding?

Neem contact met ons op!

Bel: 088 - 2596116

We zijn bereikbaar tussen 08:30 en 17:00. Je kunt ons ook bereiken via: