Nieuws

Nominaties verkiezingen Beste Leerbedrijf 2024 bekend

Met trots kunnen we hierbij de genomineerden bekend maken.

Gepubliceerd:

Leren in de praktijk is een onmisbaar onderdeel van de opleiding voor de 500.000 mbo-studenten in ons land. Om het belang daarvan te onderstrepen heeft het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap de verkiezingen beste leerbedrijf en beste praktijkopleider ingesteld. Voor de sector transport en logistiek worden deze verkiezingen georganiseerd door Sectorinstituut Transport en Logistiek (STL). De uitvoering van de organisatie van de verkiezingen komt tot stand in opdracht van de sociale partners TLN, VVT, FNV Transport en Logistiek en CNV en is mogelijk gemaakt dankzij SOOB.

De verkiezingen zijn belangrijk om een podium te bieden voor leerbedrijven en praktijkopleiders die zich op een positieve manier inzetten om jong talent in de sector te begeleiden. Ook zijn er awards voor aanstormende BBL-talenten. Met trots kunnen we hierbij de top 3 van genomineerden bekend maken.

Genomineerden voor Beste Leerbedrijf: 

  • Sanders|Fritom
  • St vd Brink
  • Van der Linden Groep

Het beste leerbedrijf wordt gekozen door een deskundige vakjury die bestaat uit Gabby Delhaas, STL (voorzitter), Caroline Blom, TLN, Linda Slagter, FNV en Robert van Dam, Steenbergen Transport, winnaar Beste Leerbedrijf Transport en Logistiek 2023. 

Bekijk de promovideo's van de genomineerden


Genomineerden voor Beste Praktijkopleider: 

  • Eef Verhoekx, Mercuur Smart Logistics
  • Karen Silleman, P.A. van Rooyen
  • Piotr (Piet) Cnotalski, Jongeneel Transport

De beste praktijkopleider wordt gekozen via een online stemming. Tot 30 mei 12.00 uur kun je laten weten wie jouw favoriet is via www.stl.nl/verkiezingen

Bekijk de promovideo's van de genomineerden


Genomineerden STL Talent Transport en STL Talent Logistiek

De aanmelding voor de categorieën STL Talent Transport en STL Talent Logistiek is inmiddels gesloten. De winnaar wordt bepaald aan de hand van ingevulde checklists door de praktijkopleider, de mentor en de adviseur BBL.


En de winnaar is….

Alle winnaars in de verschillende categorieën worden op 12 juni 2024 op locatie bekend gemaakt door een bezoek op het bedrijf.