Budgetcoaching in transport en logistiek

Hulp bij omgaan met geld

Lijkt het soms wel alsof je geld de deur uit vliegt? Of kom je vaak aan het eind van de maand geld tekort? Dat veel dingen steeds duurder worden door de inflatie maakt het nog lastiger om rond te komen. Kun jij wel wat hulp bij geldzaken gebruiken? Je bent niet alleen. Met budgetcoaching via STL leer je verstandig omgaan met geld. Je krijgt je geldzaken op orde en je blijft financieel gezond.

Verstandig omgaan met geld en schulden voorkomen!

Het is altijd fijn als je salaris binnenkomt. Want dan kun je jezelf verheugen op een flink bedrag. Aan de andere kant lijkt je geld soms wel de deur uit te vliegen. Heb jij overzicht over waar je jouw geld aan uitgeeft? Misschien kun je nog ergens op besparen? 

Overzicht over je geld is belangrijk. Het helpt je bijvoorbeeld om schulden te voorkomen. Want weet je precies hoeveel geld er binnenkomt en hoeveel je kan uitgeven? Dan voorkom je dat je meer uitgeeft dan je eigenlijk kunt missen. En als je vaak te veel geld uitgeeft, kunnen schulden ontstaan. Je leent dan geld of staat vaak rood om je tekort aan geld aan te vullen. Een budgetcoach helpt je graag bij het maken van een overzicht van je geldzaken. 

Dit jaar gingen al meer dan 50 collega's jou voor

Hulp bij omgaan met geld

  • Krijg grip op je geld
  • Persoonlijke budgetcoach die je verder helpt
  • 100% privacy gegarandeerd
  • Kosteloos als je onder de CAO Beroepsgoederenvervoer valt
Moeite om rond te komen? Een budgetcoach helpt je om jouw geldzaken op orde te krijgen. Zo weet je precies hoeveel geld er binnenkomt, maar ook wat er uit gaat. De budgetcoach helpt je ook als je schulden hebt.
Hypotheek of huur betalen

Wat doet een budgetcoach? 

Een budgetcoach helpt je met grip krijgen op je geld. De coach ondersteunt je en geeft je tips over hoe je jouw geld het beste kunt beheren. Je weet dan precies hoeveel geld er binnenkomt, maar ook wat er uit gaat. En of je geld tekort komt of overhoudt aan het eind van de maand. Een budgetcoach helpt je ook met het op een rijtje zetten wat voor jou belangrijk is en wat niet, bij het omgaan met geld. De budgetcoach helpt je ook als je schulden hebt. 

Hoe doet de budgetcoach dat allemaal?

Het begint met luisteren, naar wat jij vertelt over jouw inkomsten en uitgaven. Samen kijk je daarna naar je geldzaken en geeft de coach advies op maat. De coach leert je hoe je een budget maakt. En hoe je jezelf daaraan kunt houden. De coach helpt je ook om betere keuzes te maken bij het geld uitgeven. Een budgetcoach moedigt je aan en ondersteunt je bij het meer controle krijgen over je geld. 

De budgetcoach komt bij jou thuis langs of spreekt je online. De coach helpt je om je geldzaken weer op orde te brengen, of betalingsachterstanden weg te werken. Daarnaast kan de coach je helpen met hoe je jouw schulden het beste kunt afbetalen. 

Heb ik een budgetcoach nodig? 

Het is slim om een budgetcoach in te schakelen om verschillende redenen. Als je moeite hebt om je geldzaken op orde te krijgen bijvoorbeeld. Of als je schulden hebt waar je maar niet vanaf komt. Maar ook als je gewoon verstandig omgaan met geld wilt leren. Een budgetcoach helpt je met inzicht in je eigen geldzaken en leert je verstandig met geld om te gaan. Doe de budgettest om te kijken waar jij staat!

Grip op je geld

Doe de budgettest!

Energierekeningen rijzen de pan uit en boodschappen worden steeds duurder. Kom jij nog rond?

Budgetcoach inschakelen lastig?

Vind je het lastig om een budgetcoach in te schakelen? Dat is normaal, je bent echt niet de enige die wat hulp vraagt om uit de geldzorgen te komen. Heel veel mensen vinden het moeilijk om over geld te praten. Maar toch is het verstandig dat wel te doen. Doe je niets, dan kom je zeker niet verder. Wacht er dus niet mee! De budgetcoach helpt je met 100% privacy garantie en is bovendien gratis als je SOOB afdraagt.  

Behoefte aan iemand die je helpt om met geld om te gaan? Budgetcoach aanvragen

Veelgestelde vragen over budgetcoaching

Contact met onze binnendienstcollega's van STL

Vragen?

Heb je vragen over onze kosteloze budgetcoaching? Bel ons!

Bel: 088 - 2596271

We zijn bereikbaar tussen 08:30 en 17:00. Je kunt ons ook bereiken via:

Wat vind je van deze pagina?