Vergroot de werkkracht van jouw bedrijf met vakbekwame medewerkers.
Werkkracht

STL werkt voor jou. Zodat jij beter kan werken.

Elke keer met plezier aan het werk gaan. Gezond (en lekker!) eten in de kantine of de cabine en tussendoor even een blokje om of oefeningen op de parkeerplaats. Een baas die je kan vertellen wat je dwars zit of wat jij vindt dat beter kan.

Een omgeving waarin je kan groeien en veilig je taken kan uitvoeren. Dáár zit jij op je plek. STL werkt voor jou om dát mogelijk te maken. 

En we noemen dat … Werkkracht

De energie die je in je werk kan leggen en wil leggen. Omdat je weet waar je het voor doet. Omdat je je gewaardeerd voelt. Omdat het werk niet te veel is, maar ook niet te weinig. Zodat je je verveelt. Omdat je genoeg verdient om goed te kunnen leven. Omdat je jouw talenten kunt benutten en veilig kunt werken. En omdat je je simpelweg minder vaak ziek hoeft te melden. Dat noemen we Werkkracht. Jij hebt Werkkracht, maar het bedrijf waar je werkt ook. En als je nog verder kijkt, onze hele sector. STL werkt samen met bedrijven om die werkkracht zo groot mogelijk te maken. Zodat je nu goed werk levert en nog lang fluitend naar je werk gaat. 

Hoe gaat het met jou?

Hoe gaat het met jou?

Vertellen wat jij nodig hebt om je werk goed te doen. Om thuis en werk met elkaar in evenwicht te houden. En wat jij wil bereiken in je werk. Praten met de baas. Moeilijk? Zeker. Maar STL helpt je er graag bij.

Zit jij op de goede plek?

Zit jij op de goede plek?

Je zit pas op de goede plek als je lekker in je vel zit. Als je werk niet te veel van je vraagt. Maar je ook geen duimen zit te draaien. Als je kunt doen waar je goed in bent. En als je bereikt wat je wil. Vind die plek met STL.

Gezond aan de slag

Gezond aan de slag

Ziekte, het kan iedereen overkomen. We weten het maar al te goed. Maar gezond leven en werken? Dat heb je uiteindelijk zelf in de hand. Zeker als de baas je helpt. Hoe? We geven je graag alle hulp die je nodig hebt.

Veilig aan het werk

Veilig aan het werk

Het lijkt logisch. Wat waardevol is wil je beschermen. En wat is er waardevoller dan je gezondheid en je leven? Dus kijk je goed uit en let je op veiligheid. Wil je hier meer over weten? We geven je graag ‘eerste hulp’.

Contact met onze binnendienstcollega's van STL

Meer weten over Werkkracht? Neem contact met ons op

We helpen je graag verder!

Bel: 088 - 2596121

We zijn bereikbaar tussen 08:30 en 17:00. Je kunt ons ook bereiken via:

Wat vind je van deze pagina?