BBL-Van-Wijk
Les op locatie

Leren en werken bij Logistics Academy

Jouw werk, jouw BBL opleiding en jouw toekomst bij Logistics Academy. Tijdens jouw BBL-opleiding krijg jij samen met je collega’s les van de docenten van het Da Vinci College op je werkplek. Pak je kans!

Jouw werk, jouw BBL opleiding en jouw toekomst bij Logistics Academy. Logistics Academy biedt jou een bijzondere kans. Tijdens jouw BBL-opleiding krijg jij samen met je collega’s les op je werkpplek. Geen heen en weer gereis naar school, want de school komt naar jou toe! De docenten van Da Vinci College verzorgen de lessen en STL begeleidt je intensief. Meld je aan!

Meest gekozen

Chauffeur wegvervoer

Dit is wat we bieden:
 • Ruim € 7.000 korting op je rijbewijzen
 • Een schooldagvergoeding tot € 1.000,- per jaar
 • Wij betalen je heftruck- of reachtruck certificaat
 • Kans op een vaste baan!
 • Een goed salaris
Als BBL-student bij Logistics Academy draag je samen met de chauffeur de verantwoordelijkheid voor het transport van verschillende goederen. Tijdens de opleiding word je begeleidt en tijdens het opleidingstraject krijg je al de kans om zélf te rijden met een B en C rijbewijs.

Logistiek medewerker

Dit is wat we bieden:
 • Wij betalen je heftruck- of reachtruck certificaat
 • Een schooldagvergoeding tot € 1.000,- per jaar
 • Kans op een vaste baan!
 • Kosteloze arbo-cursus
 • Een goed salaris
Samen met je collega's zorg je ervoor dat het laden en lossen van vrachtwagens in tweeploegendienst soepel verloopt. Daarnaast zet je goederen klaar voor verzending en controleer je inkomend en uitgaande goederen. Het is nauwkeurig werk, dat ook fysiek de nodige inspanningen vraagt.

Wat doet STL voor jou?

Jouw BBL-opleiding bij Logistics Academy is een samenwerking tussen STL, verschillende leerbedrijven en het ROC. Op onze Logistics Academy krijg je één dag in de week les bij het bedrijf zelf. Heen en weer reizen hoeft dus niet meer! Daarnaast werk je 4 dagen bij één van de bedrijven in de regio. Wat je op school leert, kun je meteen in de praktijk doen. Superpraktisch dus. Perfect voor de échte doener. STL zoekt een leerbedrijf dat bij jou past, betaalt jouw salaris en zorgt voor een fijne begeleider waar je regelmatig contact mee hebt. Zo zorgen we samen voor een mooie toekomst in de wereld van transport en logistiek.

Wat vragen wij van jou?

Je kunt starten bij de Logistics Academy als jij je herkent in deze voorwaarden:

 • Je bent (bijna) klaar met je vmbo of mbo opleiding;
 • Je steekt de handen uit de mouwen en leert in de praktijk;
 • Je bent zelfstandig, resultaatgericht en stress bestendig;
 • Je bent flexibel en hebt geen 9 tot 5 mentaliteit;
 • Je woont binnen een straal van 25 kilometer van de bedrijven.
Leren en werken in de transport en logistiek

Vraag een informatiepakket aan!

Meer weten over leren en werken op Logistics Academy? Vraag dan snel een informatiepakket aan!

Aanvragen

Waar ga je werken?

Logistics Academy werkt samen met verschillende leerbedrijven in de regio. Zij hebben allemaal jarenlange ervaring met het opleiden van BBL-studenten. Lees meer over de verschillende bedrijven. En kies degene die het best bij jou past!

Swijnenburg

Swijnenburg Transport is een echt familiebedrijf en met onze 60 medewerkers vormen wij een gemotiveerd team. Bij Swijnenburg doe je meer dan alleen vrachtwagens besturen of helpen met de logistieke processen in onze warehouse. Jij bent belangrijk in onze dienstverlening. Onze grote buitenmaatse producten zijn iedere dag een uitdaging en onze kracht is dat jij het werk vanaf de basis leert kennen. Leuk en uitdagend, op de heftruck of mee met de truck! 

Meer over Swijnenburg

Van der Vlist

Van der Vlist is een logistieke serviceprovider (4PL) met een passie voor transport en techniek. We zijn steeds op zoek naar de optimale oplossingen voor onze klanten. Daarin zijn wij integer en transparant. Een dynamisch nationaal en internationaal opererend Hollands familiebedrijf met ruim 90 jaar ervaring en een eigen cultuur. Wij bieden oplossingen waarin een optimale combinatie wordt gemaakt van transport over de weg, over water en door de lucht, maar ook van opslag en technische diensten zoals inspectie, assemblage en modificatie. 

Meer over Van der Vlist

Vlot Logistics

Vlot Logistics is een ruim 125 jaar oud familiebedrijf. Binnen Vlot Logistics hebben we al jarenlange ervaring met het aanbieden van leerwerk trajecten.We leiden je graag op tot volwaardig chauffeur, logistiek medewerker of zelfs teamleider. Al vanaf begin van het traject, ben je onderdeel van het team en kun je de mouwen opstropen. Vlot Logistics is een bedrijf die gespecialiseerd is in distributie, warehousing, verhuizingen en koploper in emissie vrij transport. Wil jij werken en leren, dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Meer over Vlot Logistics

De Hoop & Blom

Koelcentrum Gorinchem Je komt te werken in een familiebedrijf met een zeer compleet pakket aan logistieke diensten. Ontvangst, (geconditioneerde) opslag en verlading van de producten vormen de basis, maar ons aanbod is aanzienlijk breder dan dat. Cross-docking, orderpicken, stapelen, labelen, wegen, rijpen, drogen, sorteren en verpakken: allemaal onder één dak te verzorgen! Meer info op de website.

Ook transport behoort tot de mogelijkheden via onze collega’s van De Hoop & Blom Transport.De Hoop & Blom Transport Wij hebben ons ontwikkeld van melkvervoerder tot de veelzijdige logistiek dienstverlener die we vandaag de dag zijn. Je leert bij ons alles als het gaat om specialistisch transport van zuivel, hout- en bouwproducten, bulktransporten van meel en koeltransport in de AGF sector. Samen met onze collega’s van het Koelcentrum Zederik bieden wij je een zeer compleet pakket aan.

Meer over De Hoop & Blom

E. van Wijk

De E. van Wijk Group is een logistieke onderneming met vestigingen in Nederland, Roemenië, Oekraïne en Polen. De vestiging E. van Wijk Logistics in Giessen (NL) is inmiddels uitgegroeid tot een onderneming van ruim 250 deskundige en gepassioneerde medewerkers. Met elkaar klaren we dagelijks de klus zodat we onze klanten succesvoller kunnen maken in hetgeen ze doen. Daar draait het om, zorgdragend voor de wereld van morgen. 


Meer over E. van Wijk Group

P. Van der Nat Opslag & Transport

Wij zijn een mooi familiebedrijf met 150 medewerkers, 100 eigen vrachtwagens en 20.000 m2 magazijnruimte. Elke dag zijn we bezig met het vervoer en de distributie van voedingsmiddelen en gerelateerde producten.

Onze kernwaarden zijn: enthousiasme, flexibiliteit, saamhorigheid en pragmatisch. Wij vinden het belangrijk dat medewerkers hun eigen talenten ontdekken en stimuleren hen zichzelf te ontwikkelen tot echte vakmensen.

Meer over P. Van der Nat

Veelgestelde vragen

Alle vragen
Contact BBL

Heb je vragen over je BBL-opleiding?

Neem contact met ons op!

Bel: 088 - 2596116

We zijn bereikbaar tussen 08:30 en 17:00. Je kunt ons ook bereiken via:

Wat vind je van deze pagina?