Door een storing zijn we tijdelijk telefonisch minder goed bereikbaar Meer informatie
Mannen voor vrachtwagen met een vlag
Rijnsburg

Leren en werken in de Bollen- en Veenstreek

De sector transport en logistiek biedt jou een bijzondere kans. Ga 4 dagen per week aan het werk in het hart van de transport en logistiek van de regio. Tijdens jouw BBL-opleiding krijg jij samen met je collega’s les bij een bedrijf in de regio Rijnsburg. Geen heen en weer gereis naar school, want de school komt naar jou toe! Pak je kans!

Ga leren en werken in regio Rijnsburg

Ga 4 dagen per week aan het werk bij bijvoorbeeld Dobbe Transport in Roelofarendsveen, Van der Slot Transport in Rijnsburg, Wesseling Logistics in Sassenheim en De Wit Transport uit Oegstgeest. Tijdens jouw BBL-opleiding krijg jij samen met je collega’s les bij een bedrijf in de regio Rijnsburg. Het transport en logistieke hart van de regio. Geen heen en weer gereis naar school, want de school komt naar jou toe! De docenten van MBO College Airport verzorgen de lessen en STL begeleidt je intensief.

Meest gekozen

Chauffeur wegvervoer

Dit is wat we bieden:
 • Ruim € 5.700 korting op je rijbewijzen
 • Wij betalen je heftruck- of reachtruck certificaat
 • Kans op een vaste baan!
 • Een goed salaris
Als BBL-leerling draag je samen met de chauffeur de verantwoordelijkheid voor het transport van diverse goederen. Tijdens de opleiding word je vakkundig begeleidt en gedurende het opleidingstraject word je al in de gelegenheid gesteld om zelfstandig te rijden met een B en C rijbewijs.

Logistiek medewerker

Dit is wat we bieden:
 • Wij betalen je heftruck- of reachtruck certificaat
 • Kans op een vaste baan!
 • Kosteloze arbo-cursus
 • Een goed salaris
Samen met je collega's zorg je ervoor dat het laden en lossen soepel verloopt. Je werkt binnen een hardwerkend team met een toffe en open werksfeer. Je krijgt dan ook direct verantwoordelijke en afwisselende taken. Zo doe je ervaring op binnen de sector transport en logistiek.

Wat doet STL voor jou?

Jouw BBL-opleiding is een samenwerking tussen STL, het ROC en diverse leerwerkbedrijven. Zo krijg je één dag in de week les bij het bedrijf zelf. Heen en weer reizen hoeft dus niet meer! Daarnaast werk je 4 dagen bij een bedrijf bij jou in de buurt. Wat je op school leert, kun je meteen in de praktijk doen. Superpraktisch dus. Perfect voor de échte doener. STL zoekt een leerbedrijf dat bij jou past, betaalt jouw salaris en zorgt voor een fijne begeleider waar je regelmatig contact mee hebt. Zo zorgen we samen voor een mooie toekomst in de wereld van transport en logistiek!

Wat vragen wij van jou?

Je kunt starten als jij je herkent in deze voorwaarden:

 • Je bent (bijna) klaar met je vmbo of mbo opleiding;
 • Je steekt de handen uit de mouwen en leert in de praktijk;
 • Je bent zelfstandigresultaatgericht en stress bestendig;
 • Je bent flexibel en hebt geen 9 tot 5 mentaliteit;
BBL leerling opleiding chauffeur goederenvervoer

Vraag een informatiepakket aan!

Meer weten over leren en werken op The Greenery campus? Vraag dan snel een informatiepakket aan!

Aanvragen

Waar ga je werken?


Dobbe Transport in Roelofarendsveen

Bij Dobbe Transport delen we meer met elkaar dan alleen een leuke, uitdagende baan en informatie over transport, opslag en kwaliteit. Zoals een lach, weekendbelevenissen, een schouderklopje en oprechte aandacht voor het thuisfront. Want leven is meer dan werken alleen. Typisch Dobbe? Samen werken is hier ook samen vieren. Er gaat bij ons niet veel onopgemerkt voorbij. Of het nu voor een nieuwe klant is, een personeelsfeestje, een verjaardag of werkjubileum van een van de collega's, we hangen hier maar wat graag slingers op!


Van der Slot Transport in Rijnsburg

Spreken de woorden dynamischvooruitstrevendflexibelservice en kwaliteit je aan? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij zoeken enthousiaste medewerkers die met ons willen werken aan optimale dienstverlening. Van der Slot is een vooruitstrevend bedrijf werkzaam in de transportsector. Ons vakgebied is breed maar ons specialisme ligt in de sierteeltsector. Bekijk onze site eens rustig om je een beeld te vormen van Van der Slot.


Wesseling Logistics in Sassenheim

Welkom in een familiebedrijf waar mensen elkaar nog met de voornaam aanspreken, waar je als werknemer correct wordt behandeld en waar elke dag anders is. Wesseling Logistics heeft niet alleen respect voor de regels op het gebied van milieu- en arbeidswetgeving. We zorgen ook voor trainingopleiding en begeleiding, zodat onze medewerkers zich als echte vakmensen steeds verder kunnen ontwikkelen. 

Veelgestelde vragen

Alle vragen

Heb je vragen over je BBL-opleiding?

Neem contact met ons op!

Bel: 088 - 2596116

We zijn bereikbaar tussen 08:30 en 17:00. Je kunt ons ook bereiken via: