Opleiding chauffeur
Producten en diensten

Ben je opleider? Laat je certificeren!

Bedrijven in de sector transport en logistiek ontvangen subsidie als hun werknemers (rij)opleidingen, trainingen en cursussen volgen bij een gecertificeerde opleider. Ben jij opleider? Laat je dan certificeren door Sectorinstituut Transport en Logistiek (STL).

Om Gecertificeerd opleider Transport en Logistiek te worden doorloop je een procedure. Deze staat beschreven in het certificatieschema . De eisen in dit certificatieschema worden in opdracht van STL getoetst door een onafhankelijke certificerende instelling. Het certificaat is 3 jaar geldig.

Kosten certificering

De kosten voor jouw aanvraag van de certificering zijn € 1.025. Voor de jaarlijkse toetsingen zijn de kosten € 375 per toetsing. De bedragen zijn exclusief btw. Je ontvangt daarvoor een factuur.

Aanvraag certificering

Om in aanmerking te komen voor certificering dien je aan criteria te voldoen. Deze staan vermeld in het certificatieschema . In dit document staat ook welke informatie STL nodig heeft om jouw aanvraag te kunnen behandelen. Ook het verloop van de aanvraagprocedure hebben we beschreven.  

In het webportaal kom je de documenten en formulieren tegen die we graag van je ontvangen. We maken deze bereikbaar zodra we je aanmelding doorzetten.

Start je certificeringsaanvraag!


Veelgestelde vragen

Alle vragen
Contact met onze binnendienstcollega's van STL

Meer weten?

Stel je vragen aan onze adviseurs. We helpen je graag!

Bel: 088 - 2596111

We zijn bereikbaar tussen 08:30 en 17:00. Je kunt ons ook bereiken via:

Wat vind je van deze pagina?