BBL-studenten in transport en logistiek
Nieuws

Record subsidiebedrag voor BBL-studenten in transport en logistiek

Leerbedrijven die BBL-studenten begeleiden, kunnen gebruik maken van de Subsidie Praktijk Leren (SPL).

Gepubliceerd:

STL ondersteunt bedrijven bij de subsidieaanvragen. Voor het studiejaar 2020/2021 werd een recordbedrag van € 3.328.618,99 aan de leerbedrijven in onze sector toegekend.

Extra subsidie

De Subsidie Praktijk Leren is bedoeld als tegemoetkoming in de kosten die een bedrijf maakt bij de begeleiding van student-werknemers. Per student-werknemer ontvingen de meeste bedrijven voor het afgelopen studiejaar het maximale subsidiebedrag van € 2.700. Daarbovenop ontvingen bedrijven uit specifieke sectoren dit jaar nog een extra subsidie van € 700 per student. Leerbedrijven kunnen ook voor het studiejaar 2021/2022 op de extra subsidie rekenen.

Meer weten?

Op dit moment worden de subsidiebedragen uitbetaald aan de leerbedrijven. Subsidie aanvragen voor het studiejaar 2021/2022 kan tot 16 september 2022. Wil je meer weten over de Subsidie Praktijk Leren, de aanvullende subsidie of de ondersteuning die STL je bij de subsidieaanvraag biedt, klik dan hier.

Heb je daarna nog vragen, stuur dan een email naar spl@stlwerkt.nl.

De Subsidie Praktijk Leren is een initiatief van het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap. De uitvoering van de subsidieregeling is in handen van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland.

Blijf op de hoogte van nieuws in de transport en logistiek

Blijf op de hoogte

Ontvang wekelijks het laatste nieuws over werken in de transport en logistiek in je mailbox.

Schrijf je in!
Wat vind je van deze pagina?