Personeel in de transport en logistiek

Arbeidsvoorwaarden

Hybride werken

Wij werken hybride. Dit betekent dat je een aantal dagen op kantoor werkt en een aantal dagen vanuit huis. Je ontvangt van ons zowel een thuiswerkvergoeding, als een reiskostenvergoeding.  

STL gaat de komende tijd meer investeren in hybride werken. We willen dat medewerkers zelf bepalen wanneer en hoe ze werken. Zo voelen ze zich meer betrokken bij het werk, de organisatie én elkaar. 

Om prettig vanuit huis te kunnen werken, ontvang je van ons een complete thuiswerkset. Dit bestaat uit een laptop, scherm., muis, toetsenbord en headset. Maar we vinden het ook belangrijk dat je op een verantwoorde manier thuis kunt werken. STL biedt daarom een vergoeding om je werkplek goed in te richten, bijvoorbeeld voor een bureaustoel of een (sta-zit) bureau. 

Secundaire arbeidsvoorwaarden

Naast 8% vakantiegeld kent STL ook 6,85% eindejaarsuitkering. STL kent 27 vakantiedagen per jaar op basis van fulltime (40 uur) en daarnaast nog 2 extra bovenwettelijke dagen ongeacht het aantal dagen dat je werkt. 

Benefitshop 

STL werkt met de Benefit Shop om haar medewerkers optimale flexibiliteit te bieden in de arbeidsvoorwaarden. In de Benefit Shop geef je zelf een invulling aan een deel van de secundaire arbeidsvoorwaarden. 

De Benefit Shop geeft aan hoeveel budget je te besteden hebt en welke keuzes je daarin kunt maken: sparen, laten uitbetalen of aankopen van bovenwettelijk verlof. Zo kun je dus je arbeidvoorwaarden inzetten hoe jij dat het prettigst vindt: in geld of in verlof.  

Ook kun je privé aangeschafte producten/diensten met belastingvoordeel verrekenen, zoals een fiets, sportabonnement of communicatiemiddelen zoals een mobiele telefoon. 

 Persoonlijke ontwikkeling 

Je vaardigheden, talenten en interesses verder kunnen ontwikkelen vinden wij belangrijk en daarin investeert STL graag. Jaarlijks wordt 4% van de totale loonsom ter beschikking gesteld voor de ontwikkeling van onze werknemers voor opleidingen, trainingen en cursussen.  

Daarnaast stellen wij de STL Academie beschikbaar voor alle medewerkers van STL. Dit online opleidingsplatform biedt ruim 800 trainingen, e-learnings en webinars om je in diverse onderwerpen te verdiepen (van MBO tot MBA niveau) en te werken aan je eigen persoonlijke ontwikkeling.  

Werken aan jouw vitaliteit 

STL vindt het belangrijk dat medewerkers altijd aan hun vitaliteit, duurzame inzetbaarheid en werkgeluk kunnen werken. Je kan daarom gratis gebruik maken van het Vitaliteitsmenu van STL waarin diverse programma’s staan. Denk aan (loopbaan)coaching, ondersteuning bij afvallen, gezond leven, stoppen met roken, maar ook hulp voor mantelzorgers en rouwverwerking. 

Collectiviteitskorting

STL heeft met 5 zorgverzekeraars collectieve afspraken gemaakt. Dit houdt in dat je een korting kunt krijgen op de aanvullende verzekering. En in sommige gevallen ook op huis- of autoverzekeringen.  

Contact met onze binnendienstcollega's van STL

Vragen? We helpen je!

STL werkt continu aan verbetering. Heb je een klacht of een verbeterpunt? Meld het ons!

Bel: 088 - 2596111

We zijn bereikbaar tussen 08:30 en 17:00. Je kunt ons ook bereiken via:

Wat vind je van deze pagina?