Webinars in transport en logistiek
Werkgevers: Activiteiten en trainingen

Bouwen aan vakmanschap en werkplekleren

In 60 minuten bijgepraat over succesvol Leren & Ontwikkelen in jouw organisatie? Neem dan deel aan ons webinar van 14 maart 2023!

  • Leer beter reageren op verandering.
  • Vergroot jouw interne vakmanschap.
  • Dinsdag 14 maart
  • 14:00 - 15:00
  • Online

Bedrijven die werk maken van Leren & Ontwikkelen nemen makkelijker een voorsprong. Ze kunnen beter reageren op verandering, omdat mensen op de werkvloer meedenken en zich sneller aanpassen. In een ‘lerende organisatie’ vergroten medewerkers hun vakmanschap continu. En als het werk verandert, veranderen zij mee. Daardoor blijven ze ook langer aan het bedrijf verbonden. Ze zorgen ervoor dat het bedrijf soepel kan meebewegen met de uitdagingen van nu. 

Antwoorden die ertoe doen 

Maar hoe bouw je of versterk je een leercultuur? En hoe krijg je dat voor elkaar in een transport- of logistiek bedrijf? In het webinar geven we concrete antwoorden! Want welke stappen kun je precies zetten? Hoe motiveer je mensen voor wie leren soms nare herinneringen oproept? Wat werkt wél en wat kun je beter niet doen? Hoe borg je het vergroten van vakmanschap en leg je een stevig fundament onder Leven Lang Ontwikkelen op de werkplek? 

Leerervaring uit onze sector 

STL-adviseurs Daphne van Paassen (Adviseur Duurzame inzetbaarheid), Tabitha Bogers (Adviseur Pitstop-specialisme loopbaancoaching) en Irma van der Schoot (Adviseur Ontwikkeling) brengen hun praktijkervaring in. In het webinar geven ze ook aan hoe STL je kan ondersteunen als jij gaat bouwen aan vakmanschap en werkplekleren. Verder zal een werkgever uit onze sector persoonlijke ervaringen met ontwikkeltrajecten delen. Het is een interactief webinar, dus ook voor jouw vragen is volop ruimte.

Meld je aan! 

Dit webinar kun je volgen via je computer, tablet of telefoon met geluid en beeld en een goede internetverbinding. Inschrijven kan hier. Je ontvangt daarna een bevestiging per e-mail (check je spam-box als je deze niet ontvangt). Heb je nu al een vraag voor in het webinar? Laat het ons weten bij je aanmelding! 

Wij ontmoeten je graag online op dinsdag 14 maart

 

Kosten

Voor werknemers die afdragen aan SOOB is deelname aan deze workshop kosteloos.

;