Werken in Transport en Logistiek
Werkgevers: Activiteiten en trainingen

Generatiemanagement in Zoetermeer

Wil je meer weten over generatiemanagement, wat werknemer uit verschillende generaties bezighoudt en wat hun drijfveren zijn. En wil je hieraan bijdragen als goed werkgever? Meld je dan aan voor de themasessie! Voor alles wat komt kijken bij generatiemanagement.

 • Speciaal voor de sector transport en logistiek
 • Praktijkgericht en interactief
 • Op locatie
 • Voor werkgevers met <50 medewerkers
 • Kosteloos voor SOOB-bedrijven.
 • 14 december 2023
 • 09:00 - 12:30 uur
 • Zoetermeer
Schrijf je in vol = vol

Workshop Generatiemanagement in Zoetermeer

In de verschillen tussen medewerkers zit de kracht van je bedrijf. Maar er is Generatiemanagement nodig om die verschillen productief te maken. Wil jij ontdekken je hoe je leeftijdsgroepen optimaal laat samenwerken? Psycholoog Peter Gossen legt het je haarfijn uit!Op donderdag 14 december organiseert Sectorinstituut Transport en Logistiek (STL) de interactieve sessie ‘Generatiemanagement op de werkvloer’. Je bent van harte welkom bij Restaurant Hudson Zoetermeer (Hugo de Grootlaan 2). We starten om 9.00 uur en eindigen met een gezellige lunch vanaf 12.00 uur. Als jouw bedrijf SOOB afdraagt, kun je kosteloos deelnemen.

Generaties verbinden

In zijn workshop geeft Peter Gossen je praktische tips hoe je de verschillende generaties op de werkvloer met elkaar verbindt. Medewerkers kunnen dan elkaars kwaliteiten beter benutten. En ze begrijpen elkaar ook beter. De kennis die in deze sessie opdoet is toegespitstop de transport en logistiek. En dus direct toepasbaar in jouw bedrijf.

Betere bedrijfsresultaten

Generatiemanagement helpt je te bouwen aan een bedrijf waar iedereen zich gehoord en gezien voelt. Een bedrijf waar elke medewerker het beste van zichzelf wil geven. Weten hoe je dat voor elkaar krijgt? En hoe generatiemanagement tot betere bedrijfsresultaten leidt? Meld je hieronder dan eenvoudig aan via het online aanmeldingsformulier

Programma

De sessie op locatie start om 09:00 uur en sluit af met een lunch om 12:00 uur.

09:00 uur        Inloop en ontvangst.
09:30 uur        Opening door Sectorinstituut Transport en Logistiek.
09:45 uur        start workshop Peter Gossen
12:00 uur        Lunch en napraten

De volgende onderwerpen komen aan bod:

 • Generatiemanagement
 • Achtergronden van de verschillende generaties op de werkvloer
 • Optimaal samenwerken, elkaar begrijpen en respecteren? 

Onze gastspreker Peter Gossen is een expert op het gebied van generatiemanagement. Hij neemt u op interactieve wijze mee in de achtergronden van de verschillende generaties op de werkvloer.

Kosten

De fysieke werksessie is kosteloos voor SOOB-afdragende bedrijven.