Ontwikkelkracht in transport en logistiek

Meld je bedrijf aan voor de pilot ‘Ontwikkelkracht’

Op voorsprong met een sterke leercultuur

Medewerkers die steeds beter worden in hun vak. Die meedenken in oplossingen. En mee veranderen als het werk verandert. Medewerkers die ook graag bij je blijven werken, omdat je ze groeimogelijkheden biedt. Dát is de sprong die je maakt met de pilot ‘Ontwikkelkracht’. In 3 maanden tijd een leercultuur die jouw bedrijf sterker maakt!

Bedrijven met een leercultuur hebben continu aandacht voor de ontwikkeling van elke medewerker, op elk niveau. Daardoor groeien die medewerkers in hun vak, blijven ze inzetbaar en leren ze extra competenties aan. Vooral door van elkaar te leren op de werkvloer. Zulke bedrijven zijn beter op de toekomst voorbereid!

Bedrijven met een sterke leercultuur laten ook het laagste verzuim zien. Er wordt ook productiever én veiliger gewerkt. Ze zijn bovendien aantrekkelijk voor kandidaten op de arbeidsmarkt. Mensen werken nu eenmaal graag bij een bedrijf dat groeikansen biedt. 

Onze pilot ‘Ontwikkelkracht’

Hoe krijg je leren en ontwikkelen op een hoger niveau? Hoe pak je dat aan op een praktische manier? Sectorinstituut Transport en Logistiek (STL) helpt je daar graag bij! Daarom starten we binnenkort met de pilot ‘Ontwikkelkracht’. Aan deze pilot kunnen 5 bedrijven met meer dan 50 medewerkers deelnemen

In 3 maanden tijd nemen onze experts je mee, passend bij jouw bedrijf en jouw medewerkers. Dat doen we stap voor stap. Van het in kaart brengen van de leercultuur, tot het maken een Actieplan en het uitvoeren van ontwikkelactiviteiten op de werkvloer. 

Zó zet je 5 stappen in Ontwikkelkracht Meer informatie
Goed contact STL

Aanmelden Pilot Ontwikkelkracht

Deelname is kosteloos, maar het kost wel de nodige inzet! Alleen dan kunnen we samen voor een succesvolle pilot zorgen. Ben je bereid eigenaarschap te nemen, tijd en ruimte vrij te maken, mee te denken en te evalueren? Meld je bedrijf dan telefonisch aan.

100% inzet van onze kant heb je. Wat je daarmee gaat bereiken, is aan jou en je medewerkers! 

Aanmelden (088-2596121)
Contact met onze binnendienstcollega's van STL

Vragen?

Heb je vragen over de pilot ontwikkelkracht? Bel ons!

Bel: 088 - 2596121

We zijn bereikbaar tussen 08:30 en 17:00. Je kunt ons ook bereiken via:

Wat vind je van deze pagina?