Ontdek de Drive van medewerkers inTransport en Logistiek
Producten en diensten

Wat is jouw DRIVE? Ontdek het in onze workshop!

Wil je met plezier aan het werk blijven? Je pensioen halen in goede gezondheid? Een opleiding doen om door te groeien? Met DRIVE gaan wij met jou en je collega’s het gesprek aan over gezondheid, werk, opleiding en toekomst.

DRIVE staat voor: Droombaan, Relax, Inkomen, Verandering en Energie. Belangrijke onderwerpen als het om jouw werkplezier en jouw toekomst gaat! Het komt allemaal aan bod in onze DRIVE-workshop.

Neem de regie, met DRIVE!

Met DRIVE kom je erachter waar je energie van krijgt. En waar je misschien wakker van ligt. Hoe kun jij de regie nemen, nu en straks? Daar gaan we het over hebben in onze workshop. We gaan aan de slag met alles wat jij nodig hebt om Duurzaam Inzetbaar te blijven: 

  • Droombaan. Veel collega’s in transport en logistiek zeggen dat ze de mooiste baan van de wereld hebben. Ben jij helemaal tevreden met wat je doet? Hoe ga jij je dromen waarmaken? En ervoor zorgen dat je werk leuk blijft? 
  • Relax. Je werk vraagt inzet en concentratie. Op het eind van je werkweek kun je daar zelfs behoorlijk moe van zijn. Tank je op tijd bij? Hoe zit het met jouw balans tussen werk en privé? 
  • Inkomen. Mag altijd een beetje méér zijn natuurlijk! Maar het belangrijkste is: krijg je ook wat (jij vindt dat) je verdient. Wat doe je om dat zo te houden? Ga je stappen zetten in je loopbaan? 
  • Verandering. De wereld van transport en logistiek verandert in snel tempo. Je moet aardig wat kunnen én weten om dat bij te benen. Waar sta jij over 5 jaar? Ben je dan voldoende geschoold? Sta je open voor vernieuwing? 
  • Energie. Werken begint steeds meer op topsport lijken. Tempo, presteren en weer door! Kun jij dat lichamelijk en geestelijk aan? Houd je het werk vol, tot aan je pensioen? Doe jij de dingen waar je energie van krijgt?
Ontdek de Drive van medewerkers inTransport en Logistiek

Workshop: Wat is jouw DRIVE?

Met jou en je collega’s beginnen we aan een inspirerende workshop. In 2 uur gaan we op zoek naar ieders motivatie om gezond, geschoold, vitaal en gelukkig te werken en te leven. Door er samen over te praten kom je op grandioze ideeën, die je meteen in praktijk kunt brengen. Je krijgt dan meer grip op je toekomst.

Hoe regel je deze workshop? 

Overleg met je leidinggevende over het organiseren van de DRIVE-workshop. De workshop is gratis als jouw bedrijf afdraagt aan SOOB. Wil jij je werkgever overtuigen van het nut van DRIVE? Laat hem (of haar) eens kijken naar de informatie voor werkgevers. Alle mogelijkheden van DRIVE staan ook op dit productblad

Te weinig deelnemers?

Werk je bij een klein bedrijf? Dan is het misschien niet mogelijk om een groep van 8 tot 16 deelnemers op te trommelen. Je kunt je dan altijd inschrijven voor een workshop buiten het bedrijf. Je ontmoet daar mensen die bij andere bedrijven in transport en logistiek werken. Laat ons weten als je interesse hebt.

DRIVE-workshop voor leidinggevenden

Als leidinggevende heb je een sleutelrol in het stimuleren van Duurzame Inzetbaarheid. Hoe krijg je je mensen daarin mee? Onze 2 interactieve workshops van 2 uur geven je inzicht in je eigen DRIVE, in je sleutelrol en in de verbinding van Duurzame Inzetbaarheid met de organisatiedoelen. Je leert je rol optimaal in te vullen en ook je eigen Duurzame Inzetbaarheid te borgen. 

Deze workshops volg je samen met collega-leidinggevenden. Laat ons weten als jullie interesse hebben! 

Veelgestelde vragen

Contact met onze binnendienstcollega's van STL

Aan de slag met DRIVE?

Stel gerust je vragen over DRIVE aan onze adviseurs. Jou vooruithelpen is hún DRIVE!

Bel: 088 - 2596121

We zijn bereikbaar tussen 08:30 en 17:00. Je kunt ons ook bereiken via:

Wat vind je van deze pagina?