Vitaal aan het werk in de transport en logistiek
Producten en diensten

Gezond en plezierig blijven werken?

Check je gezondheid en inzetbaarheid! Ben jij fit en vitaal genoeg om je werk vol te houden? Ben je gezond bezig? En wat kun je doen om lekkerder in je vel te zitten? Daar kom je snel achter met ons Vitaliteitsgesprek. Zet die stap en geef je werkplezier een oppepper!

Hoe staat het met jouw gezondheid?

Het is altijd verstandig om even stil te staan bij je werk, je leven en je toekomst. Waar loop je tegenaan? Werk je op een gezonde manier? Waar ben je goed in? Wat wil je nog leren? Hoe zit het met de balans tussen werk en privé? En lukt het je om alle rekeningen te betalen? Vraag een Vitaliteitsgesprek aan om nuttige tips te krijgen. Dan weet je meteen hoe je ervoor staat. En vooral: wat je kunt doen!

Een vitaal leven

Hoe fit ben jij?

Ben jij fit en vitaal genoeg om je werk vol te houden? Ben je gezond bezig? Daar kom je snel achter met onze Vitaliteitscheck. Zet die stap en geef je werkplezier een oppepper!

Werken aan je vitaliteit

Voer een vitaliteitsgesprek

  • Ontdek waar jij kunt werken aan je vitaliteit
  • Krijg direct tips en advies
  • Kosteloos als je onder de CAO Beroepsgoederenvervoer valt
Ga aan de slag met je gezondheid tijdens een gesprek met jouw persoonlijke coach. Jouw coach stelt vragen over je lichamelijke en geestelijke gezondheid, leefstijl, je werk en je werkbeleving. Je krijgt direct advies hoe je jouw vitaliteit kunt verbeteren.

Wat is een Vitaliteitsgesprek?

Het fijne van een Vitaliteitsgesprek is dat je écht alles kunt bespreken. En meteen tips en adviezen krijgt! Want misschien is er iets dat jou fysiek of mentaal belast. Mogelijk loop je risico om ziek te worden of uit te vallen door stress. Bijvoorbeeld door een lastige situatie op het werk. Of door een probleem dat helemaal niets met je werk te maken heeft. Misschien zit je niet lekker in je vel, maar je weet niet goed hoe je dat kunt verhelpen. Of misschien wil je gewoon iets aan je leefstijl verbeteren en gezonder gaan leven. Je persoonlijke coach bespreekt alles vertrouwelijk met je in het Vitaliteitsgesprek. Je coach kan je ook de weg wijzen naar verdere ondersteuning. Jij beslist zelf of je die stap wilt zetten.

Aan de slag met de tips. Zelf doen? Of met je coach?

Ga je zelf met de tips en adviezen aan de slag? Of doe je dat liever samen met de coach? Kies je voor het laatste, dan wordt er een kosteloos coachingtraject gestart. Je krijgt dan een langere periode begeleiding, bijvoorbeeld om te stoppen met roken, om af te vallen, om meer te bewegen, om je geldzaken op orde te brengen of om te leren hoe je met stress om kunt gaan. We bieden je dus veel mogelijkheden.

Wat doet een coach precies?

STL werkt samen met verschillende coaches die hun eigen specialisme hebben. Die coaches kennen de wereld van transport en logistiek. Ze weten dus wat voor werk jij doet en waar je tegenaan kunt lopen. Ze bieden daarom precies de ondersteuning waar jij in de praktijk mee vooruit kunt. 

Loop je een bepaald risico? Dan kun je altijd persoonlijke begeleiding krijgen van een gespecialiseerde coach. Die zet samen met jou een programma op. Je krijgt begeleiding bij jou in de buurt, op een moment dat het jou uitkomt. Dat kan dus ook in de avonduren en (soms ook) in het weekend zijn. Sommige vormen van begeleiding zijn ook telefonisch of online mogelijk. Je werkgever krijgt er niets over te horen.


Wat kost dat?

Draag je af aan SOOB? Dan is het Vitaliteitsgesprek gratis. Ook de coach kost dan niets. Of je aan SOOB afdraagt, zie je op je loonstrook. Wil je na het coachingprogramma nog aanvullende coaching krijgen? Vraag dan aan je werkgever of de extra coaching wordt vergoed en tot welk bedrag. Je hoeft natuurlijk niet te melden waarover de coaching precies gaat.

Zij gingen jou voor!

Contact met onze binnendienstcollega's van STL

Vragen?

Heb je vragen over onze kosteloze inzetbaarheidscheck of het vitaliteitsgesprek? Bel ons!

Bel: 088 - 2596271

We zijn bereikbaar tussen 08:30 en 17:00. Je kunt ons ook bereiken via:

Wat vind je van deze pagina?