Je kunt in de transport en logistiek in verschillende deelmarkten als chauffeur aan de slag.
Werkzoekenden

Ontdek de mogelijkheden!

Wil je aan de slag in de transport en logistiek? Als chauffeur of planner transport? Of liever als logistiek medewerker of teamleider logistiek? Ga dan voor een baan in deze mooie sector!

De wereld van de transport en logistiek is groot en breed. Je kunt in veel verschillende functies en deelmarkten werken. Deze verschillen tussen deze functies en deelmarkten zijn groot. Zo is er voor elk wat wils. Ontdek hieronder de verschillende deelmarkten en functies.

Welke deelmarkt past bij jou?

Om je op weg te helpen, hebben we voor jou de verschillende soorten transport op een rijtje gezet. Zit er iets bij wat jou aanspreekt? Dan kun je meteen doorklikken naar de vacatures. Zo solliciteer je eenvoudig naar jouw favoriete baan!

Welke functie past bij jou?

Met STL Functieverkenner vind je jouw droomfunctie in transport en logistiek. Je ziet precies wat je (in de toekomst) allemaal voor een functie moet weten en kunnen. Ook lees je per functie hoe jouw werk in de toekomst verandert. En: hoe jij je daarop kunt voorbereiden.

  • Vind jouw droomfunctie
  • Vind jouw opleiding
  • Krijg loopbaanadvies
Vrachtwagenchauffeur tanktransport

Vind jouw droomfunctie

Op STL Functieverkenner vind je alle functies in transport en logistiek. Zoek je jouw droomfunctie in logistiek, planning of (verticaal) transport? Of liever commercieel, financieel, techniek of HR? Je vindt 'm hier! 

Ontdek jouw droomfunctie

Veelgestelde vragen

Bekijk alle veelgestelde vragen
Contact met onze binnendienstcollega's van STL

Neem contact met ons op

Heb je vragen over het werken in de sector transport en logistiek? Onze adviseurs staan voor je klaar

Bel: 088 - 2596106

We zijn bereikbaar tussen 08:30 en 17:00. Je kunt ons ook bereiken via:

Wat vind je van deze pagina?