Geld verdienen met een bbl-opleiding transport en logistiek
Les op locatie

Leren en werken met TOLO

Werken als logistiek medewerker en tegelijk je diploma halen? Ga dan voor deze BBL-opleiding bij TOLO! Tijdens jouw BBL-opleiding bij topbedrijven in Fryslân krijg jij samen met je collega’s les op de bedrijven.

Je gaat aan de slag bij een logistiek topbedrijf bij jou in de omgeving. Hier krijg je verschillende werkzaam- en verantwoordelijkheden. Zo doe je ervaring op met verschillende logistieke werkzaamheden binnen de transport en logistieke sector. Doordat je tegelijk werkt en leert, breng je de theorie direct in de praktijk. En leer je wat je echt nodig hebt om een top logistiek medewerker te worden!

Je collega’s en de docenten zullen je begeleiden en samen met de andere TOLO-studenten volg je de opleiding. De opleiding duurt ongeveer 10 maanden tot 1 jaar en hierna heb jij een mbo-niveau 2 diploma op zak en ben je helemaal klaar om te starten op de banenmarkt!

Wat ga je doen..

.. Als logistiek medewerker?

Dit is wat we bieden:
  • Een schooldagvergoeding tot € 1.000,- per jaar
  • Wij betalen je heftruck- of reachtruck certificaat
  • Veiligheidsschoenen
  • Een goed salaris
  • Kans op een vaste baan!
Samen met je collega's zorg je ervoor dat het laden en lossen soepel verloopt. Je werkt binnen een hardwerkend team met een toffe en open werksfeer. Je krijgt dan ook direct verantwoordelijke en afwisselende taken. Zo doe je ervaring op binnen de sector transport en logistiek.

Wat doet STL voor jou?

Jouw BBL-opleiding bij één van de topbedrijven is een samenwerking tussen STL, ROC en diverse leerwerkbedrijven. Via ToLo krijg je één dag in de week les bij je leerwerkbedrijf. Daarnaast werk je 4 dagen. Wat je op school leert, kun je meteen in de praktijk doen. Superpraktisch dus. Perfect voor de échte doener. STL zoekt een leerbedrijf dat bij jou past, betaalt jouw salaris en zorgt voor een fijne begeleider waar je regelmatig contact mee hebt. Zo zorgen we samen voor een mooie toekomst in de wereld van transport en logistiek!

Wat vragen wij van jou?

  • Je bent klaar met je vmbo of een mbo-opleiding of je wilt switchen van carrière;  
  • Je wilt graag logistiek medewerker worden;
  • Je werkt netjes, bent correct in de omgang en je wilt in jezelf investeren;
  • Je bent flexibel en hebt geen bezwaar tegen het werken in dag-avond- en nachtdiensten;
  • Je woont in Friesland, je kan zelfstandig bij het leerbedrijf komen en in Sneek voor de opleiding.
BBL leerling opleiding chauffeur goederenvervoer

Vraag een informatiepakket aan!

Meer weten over leren en werken met TOLO? Vraag dan snel een informatiepakket aan!
Aanvragen

Waar ga je werken?

TOLO staat voor Toekomst in Logistiek en is een initiatief van uit het bedrijfsleven. Een bedrijfsschool voor de transport en logistiek. Bij TOLO volg je een BBL-opleiding tot logistiek medeweker. Dat betekent dat je minimaal 24 uur per week aan de slag gaat bij een bedrijf in de logistieke sector. Daarnaast volg jij 1 dag per week een opleiding op locatie bij een van deze bedrijven in Sneek, gegeven door de docenten van de Friese Poort. 

Veelgestelde vragen

Alle vragen
Contact BBL

Heb je vragen over je BBL-opleiding?

Neem contact met ons op!

Bel: 088 - 2596116

We zijn bereikbaar tussen 08:30 en 17:00. Je kunt ons ook bereiken via:

Wat vind je van deze pagina?