BBL-Van-Wijk
Les op locatie

Leren en werken met VLOT Logistics Academy

Jouw werk, jouw BBL opleiding en jouw toekomst bij Vlot Logistics Academy. Vlot Logistics biedt jou een bijzondere kans. Tijdens jouw BBL-opleiding krijg jij samen met je collega’s les bij Vlot Logistics. Pak je kans!

Jouw werk, jouw BBL opleiding en jouw toekomst bij Vlot Logistics Academy. Vlot Logistics biedt jou een bijzondere kans. Tijdens jouw BBL-opleiding krijg jij samen met je collega’s les bij Vlot Logistics. Geen heen en weer gereis naar school, want de school komt naar jou toe! De docenten van Da Vinci College verzorgen de lessen en STL begeleidt je intensief. Meld je aan!


Meest gekozen

Chauffeur wegvervoer

Dit is wat we bieden:
 • Ruim € 7.000 korting op je rijbewijzen
 • Een schooldagvergoeding tot € 1.000,- per jaar
 • Wij betalen je heftruck- of reachtruck certificaat
 • Kans op een vaste baan!
 • Een goed salaris
Als BBL-student bij Vlot Logistics draag je samen met de chauffeur de verantwoordelijkheid voor het transport en installatie van kwetsbare goederen. Hierbij kun je denken aan meubels, witgoed en overige goederen. Je levert aan zowel zakelijke als particuliere klanten waarbij je standplaats Schelluinen of Sliedrecht is. Tijdens de opleiding word je vakkundig begeleidt en gedurende het opleidingstraject word je al in de gelegenheid gesteld om zelfstandig te rijden met een B en C rijbewijs.

Logistiek medewerker

Dit is wat we bieden:
 • Wij betalen je heftruck- of reachtruck certificaat
 • Een schooldagvergoeding tot € 1.000,- per jaar
 • Kans op een vaste baan!
 • Kosteloze arbo-cursus
 • Een goed salaris
Samen met je collega's zorg je ervoor dat het laden en lossen van vrachtwagens in tweeploegendienst soepel verloopt. Daarnaast zet je goederen klaar voor verzending en controleer je inkomend en uitgaande goederen. Het is nauwkeurig werk, dat ook fysiek de nodige inspanningen vraagt.

Wat doet STL voor jou?

Jouw BBL-opleiding bij Vlot Logistics is een samenwerking tussen STL en het ROC. Op onze Vlot Logistics Academy krijg je één dag in de week les bij het bedrijf zelf. Heen en weer reizen hoeft dus niet meer! Daarnaast werk je 4 dagen bij Vlot Logistics. Wat je op school leert, kun je meteen in de praktijk doen. Superpraktisch dus. Perfect voor de échte doener. STL zoekt een leerbedrijf dat bij jou past, betaalt jouw salaris en zorgt voor een fijne begeleider waar je regelmatig contact mee hebt. Zo zorgen we samen voor een mooie toekomst in de wereld van transport en logistiek.

Wat vragen wij van jou?

Je kunt starten bij de Vlot Logistics Academy als jij je herkent in deze voorwaarden:

 • Je bent (bijna) klaar met je vmbo of mbo opleiding;
 • Je steekt de handen uit de mouwen en leert in de praktijk;
 • Je bent zelfstandigresultaatgericht en stress bestendig;
 • Je bent flexibel en hebt geen 9 tot 5 mentaliteit;
 • Je woont binnen een straal van 25 kilometer van Schelluinen of Sliedrecht.
Leren en werken in de transport en logistiek

Vraag een informatiepakket aan!

Meer weten over leren en werken op Vlot Logistics Academy? Vraag dan snel een informatiepakket aan!
Aanvragen

Waar ga je werken?

Vlot Logistics is het grootste erkende leerbedrijf voor transport en logistiek in de regio. Dit betekent jarenlange ervaring met het opleiden van BBL-studenten. Vlot Logistics biedt een breed pakket dienstverlening op het gebied van opslag, distributie en transport. Totaal bestaat Vlot Logistics uit drie (opslag)locaties, ongeveer 300 enthousiaste medewerkers en een vloot van ruim 80 voertuigen. Hiermee heeft Vlot Logistics alle middelen, kennis en expertise in huis om hoogwaardige diensten te verlenen aan hun klanten. 

Veelgestelde vragen

Alle vragen
Contact BBL

Heb je vragen over je BBL-opleiding?

Neem contact met ons op!

Bel: 088 - 2596116

We zijn bereikbaar tussen 08:30 en 17:00. Je kunt ons ook bereiken via:

Wat vind je van deze pagina?