Omslag arbeidsmarktrapportage
Nieuws

Nieuw verschenen: Arbeidsmarktrapportage beroepsgoederenvervoer over de weg en logistiek 2022

De belangrijkste trends op een rij in de Arbeidsmarktrapportage beroepsgoederenvervoer over de weg en logistiek 2022.

Gepubliceerd:

Welke ontwikkelingen zijn er op de arbeidsmarkt in transport en logistiek? En wat gebeurt er in onze sector op het gebied van veiligheid, vitaliteit, instroom, leidinggeven, opleiden en ontwikkelen? STL zet de belangrijkste trends op een rij in de Arbeidsmarktrapportage beroepsgoederenvervoer over de weg en logistiek 2022.

De Arbeidsmarktrapportage komt tot stand in opdracht van de sociale partners TLN, VVT, FNV Transport en Logistiek en CNV Vakmensen. De uitvoering is in handen van STL en is mogelijk dankzij SOOB. In de jaarlijkse Arbeidsmarktrapportage worden arbeidsmarktontwikkelingen gemonitord van werknemers en werkgevers die zijn aangesloten bij SOOB/Pensioenfonds Vervoer. 

Standaardwerk

In de Arbeidsmarktrapportage beroepsgoederenvervoer over de weg en logistiek 2022 lees je alles over werkgelegenheid, instroom en uitstroom. Je komt meer je weten over de noodzaak van opleiding en ontwikkeling. En over veilig en gezond werken. Naast dit naslagwerk bestaat de Sectormonitor waarin per kwartaal de actuele arbeidsmarktontwikkelingen worden geduid.


Werknemer transport en logistiek

Arbeidsmarktrapportage

De belangrijkste trends op een rij in de Arbeidsmarktrapportage beroepsgoederenvervoer over de weg en logistiek 2022.

Blijf op de hoogte van nieuws in de transport en logistiek

Blijf op de hoogte

Ontvang wekelijks het laatste nieuws over werken in de transportsector in je mailbox.

Schrijf je in!
Wat vind je van deze pagina?