Dag van de Vrachtwagenchauffeur
Nieuws

Mooie samenwerking The Greenery, STC en STL voor meer instroom van jongeren

De samenwerking houdt in dat jongeren één dag in de week bij het STC hun mbo-opleiding volgen

Gepubliceerd:

Op 11 mei 2020 ondertekenden The Greenery, STC en STL een samenwerkingsovereenkomst voor de instroom van jongeren in transport en logistiek via de Greenery Campus. Dit is een lokaal initiatief om jongeren op te leiden tot logistiek medewerker of vrachtwagenchauffeur. De jongeren gaan direct aan het werk en krijgen ook les op de werkplek. Dat maakt leren en werken extra aantrekkelijk. De Greenery Campus biedt jongeren een aantrekkelijke opleiding én volop doorgroeimogelijkheden.

Foto v.l.n.r.: Petra van Lange (Lid college van bestuur STC Group), Stein van Est (Directeur Hollander Barendrecht B.V.) Willem de Vries (Directeur STL), , Lisette Kwakkelstein (Senior HR Manager bij The Greenery), Egbert van Alphen (Directeur Internationaal Transportbedrijf Dijco B.V.)

Samenwerking The Greenery, STC & STL | Voor meer instroom van jongeren

1 minuut en 40 seconden

De samenwerking houdt in dat jongeren één dag in de week bij het STC hun mbo-opleiding volgen. STC Group is dé onderwijs- en kennisinstelling voor scheepvaart, transport en havenindustrie en heeft opleidingslocaties in binnen- en buitenland. En vier dagen in de week leren zij werken in de praktijk bij The Greenery, een internationaal werkend groente- en fruitbedrijf. De jongeren komen in dienst van het Sectorinstituut Transport en Logistiek (STL). STL zorgt voor instroom en duurzame inzetbaarheid van vakbekwaam personeel in de sector transport en logistiek en detacheert de studenten in het kader van deze samenwerking bij The Greenery.

Met deze overeenkomst willen de betrokken partijen zorgen voor meer instroom van jongeren in transport en logistiek.

Blijf op de hoogte van nieuws in de transport en logistiek

Blijf op de hoogte

Ontvang wekelijks het laatste nieuws over werken in de transport en logistiek in je mailbox.

Schrijf je in!
Wat vind je van deze pagina?