Oegema vrachtwagen met man
Informatie

Uniek aanbod voor mbo’ers Logistiek: Betaald werk bij een topbedrijf én gratis je rijbewijzen halen!

Ben je (bijna) klaar met je mbo? En zie jij transport en logistiek helemaal zitten? Pak dan je kans! Want Sectorinstituut Transport en Logistiek (STL) heeft een goedbetaalde baan voor je. En je kunt kosteloos al je rijbewijzen halen. B, C en CE! Zodat jij straks de wereld gaat ontdekken achter het stuur van een vrachtwagen.

Heb jij de BOL-richting gedaan op mbo-niveau 3 of 4? Dan is ons aanbod speciaal voor jou! Meteen na je studie kun je aan de slag. Je krijgt dan een volledig loon. En we betalen ook je rijlessen. Je doet vanaf de eerste dag waardevolle ervaring op. En binnen een jaar kun je in de sector alle kanten op. Zo krijgt jouw loopbaan een vliegende start!

“Ik heb deze kans gepakt. Een jaar lang betaald de wereld van transport en logistiek ontdekt. En ook nog mijn groot rijbewijs gehaald!”

Het volle voordeel voor jou

  • 100% korting op je rijlessen B,C en CE. Je rijlessen kosten dus helemaal niets!
  • Vakantiedagen en vakantietoeslag.
  • Iedere 4 weken salaris.
  • Professionele coaching en begeleiding door STL.
  • Garantie op een baan als beroepschauffeur (na je rijopleiding).

Een eerlijk aanbod 

Ons aanbod is zonder verplichtingen achteraf. Er zijn geen kleine lettertjes, en geen extra kosten. Met je rijbewijzen op zak kun je ook je eigen weg gaan. Bij een werkgever van jouw keuze. Die vrijheid heb je. Ook dát maakt ons aanbod uniek! 

Wie is STL? 

We kunnen je dit aanbod doen omdat wij Sectorinstituut Transport en Logistiek zijn. We werken voor meer dan 7.500 bedrijven in de sector. En voor de mensen die er werken. Ruim 170.000 mensen hielpen we al aan een baan. We zorgen er ook voor dat ze met plezier aan het werk blijven. Je bent dus in goede handen! 

Wees er snel bij! 

We willen je goed coachen in je nieuwe baan. In die begeleiding gaan we tijd en energie steken. Daarom is het aantal beschikbare plaatsen beperkt. Wil jij gebruikmaken van ons aanbod? Meld je dan snel aan! 

Werken in transport en logistiek

Wat kun je verwachten?

Ben je via STL aan het werk? Dan krijg je ook toegang tot ‘Mijn STL', een portal voor jou. Daar voer je wekelijks je werkuren in. Je ziet daar ook hoeveel vakantiedagen je over hebt. Alle belangrijke berichten en belangrijke documenten staan in deze portal. Bijvoorbeeld je loonstroken en de jaaropgave. Zo heb je altijd een goed overzicht! 

We helpen je ook met de kosten die je gaat maken. Je kunt namelijk iedere maand een klein deel van je loon apart zetten. Uit dat potje (we noemen het ons Studieplan) wordt bijvoorbeeld het examengeld voor je rijopleiding betaald. Je merkt dan weinig van die kosten. En je weet zeker dat alles op tijd betaald wordt. Wel zo handig! 

Wil je eerst gebruik maken van een gratis proefles? 

Stuur dan je NAW gegevens aan mbredt@stlwerkt.nl. Ook dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op om deze proefles in te plannen.

Interesse in dit traject 'Logistieke topper'? Meld je aan! Aanmelden
Contact BBL

Vragen? We helpen je!

Heb je vragen? Of wil je gewoon extra informatie? Neem dan gerust contact met ons op.

Bel: 088 - 2596116

We zijn bereikbaar tussen 08:30 en 17:00. Je kunt ons ook bereiken via:

Wat vind je van deze pagina?