Opleidingssubsidies in de transport en logistiek
Producten en diensten

Persoonlijk opleidingsbudget voor je medewerkers

Wil jij dat jouw medewerkers gezond, succesvol en met plezier aan het werk zijn? Er ligt voor al je medewerkers een persoonlijk opleidingsbudget klaar ter waarde van € 2.500. Deze subsidie is bedoeld voor een training of opleiding waarmee ze nóg veiliger, gezonder en met meer plezier hun werk kunnen doen.

Opleidingsbudget 2024

Ook in 2024 ligt er een persoonlijk opleidingsbudget voor werknemers klaar. Dit jaar is dat een bedrag van €2.500 Laat je personeel groeien!  

Medewerkers die hun vakkennis en vaardigheden aanscherpen, presteren beter en doen hun werk met meer motivatie. Ze laten minder verzuim zien en lopen minder risico op een burn-out.

Breng het onder de aandacht!

Medewerkers waarderen het als je ze op het persoonlijk opleidingsbudget wijst. Je  draagt bij aan hun duurzame inzetbaarheid en laat zien dat je een betrokken werkgever bentWil je jouw werknemers informeren en stimuleren? We sturen je graag ons promotiepakket toe 

Opleidingsbudget aanvragen

Het opleidingsbudget is voor álle medewerkers binnen het bedrijf, ongeacht hun functie. Iedereen die in de sector werkt (met een vast of tijdelijk contract van minimaal 24 uur per week) én aan SOOB afdraagt, kan er aanspraak op maken. Check de overige voorwaarden

Medewerkers vragen het opleidingsbudget zelf aan bij STL. Daarvoor loggen ze in op het portaal van Sectorinstituut Transport en Logistiek. STL doet daarna een check op de aanvraag. 

Opleidingsbudget

Loopbaancoach helpt keuzes te maken

Medewerkers kunnen kosteloos een loopbaancoach van STL om advies vragen. Deze coach helpt met een passende training of opleiding. Voor geïnteresseerden is uitgebreide informatie en een digitaal aanvraagformulier beschikbaar.

Meer informatie

Nascholing Code 95 voor werkzoekende chauffeurs

Om Code 95 te behouden zijn werknemers verplicht eens in de vijf jaar nascholing te volgen. Meestal betaalt de werkgever de (niet-subsidiabele) kosten hiervan. 

Ook voor werkzoekende chauffeurs is het behouden van Code 95 belangrijk. STL stelt werkzoekende chauffeurs in staat kosteloos hun nascholing te volgen. Ken je chauffeurs in deze situatie? Wijs ze dan op deze gratis nascholing

Zij gingen jou voor

Veelgestelde vragen

Contact met onze binnendienstcollega's van STL

Meer weten?

Heb je vragen? Onze loopbaancoaches en adviseurs staan voor je klaar.

Bel: 088 - 2596271

We zijn bereikbaar tussen 08:30 en 17:00. Je kunt ons ook bereiken via:

Wat vind je van deze pagina?