Edward den Otter
Ervaringen

De juiste balans

Lees hier de blog van Edward den Otter, adviseur BBL bij STL. Hij schrijft over zijn ervaringen met het vinden van de juiste werk / privé balans.

Met de zomervakantie in aantocht, maak ik de balans op omtrent de drukke periode in de laatste maanden. Zowel zakelijk als privé was het een hectische tijd. De reden dat ik de balans opmaak, komt voort uit een opmerking van mijn jongste zoon Vince (8). Hij vroeg of ik nog een keertje tijd had om samen te spelen? 'Je bent alleen maar weg' kreeg ik naar mijn hoofd geslingerd. Alle ouders begrijpen wat zo’n opmerking met je doet. Daarom is het goed dat mijn hobby als sportmasseur, hoe leuk ook, nu even klaar is. Zodat er meer ruimte in de agenda vrij komt.

Quality time met het gezin

Zo lag ik afgelopen zaterdag heerlijk in het water, omdat Vince zo graag wilde zwemmen met papa. Vervolgens zijn we de Intertoys ingedoken. Het laatste overigens niet om mijn schuldgevoel af te kopen, maar omdat hij zijn verjaardagcentjes uit wilde geven.

We hebben beide genoten van deze heerlijke dag samen.

Een goede balans

Hoe leuk ik mijn werk ook vind, hoe gaaf mijn rol als sportmasseur in de promotie van de nacompetitie met OHVV ook is. Het was wellicht wat veel en een beetje te druk voor het goede.

Als ik genoeg aandacht wil schenken aan het belangrijkste in mijn leven, mijn gezin, moet er meer balans komen. Gelukkig staat er een heerlijke vakantie naar Italië voor de boeg. Genoeg reden om eens goed na te denken hoe we de balans werk, hobby’s en gezin wat beter in bouwen in het nieuwe schooljaar.

Hoe zorg je voor een goede balans?

Met regelmaat heb ik dit onderwerp met mijn vrouw besproken. Ook met collega’s en vrienden kwam dit ter sprake. Voor mij was dit prima om betere inzichten te krijgen. Maar mocht jij hier moeite mee hebben, bij STL kunnen  we helpen met het zoeken naar de juiste balans. Bekijk hier ons aanbod op het gebied van leefstijl.

Wellicht helpt het om de juiste balans (weer) te vinden.

Contact met onze binnendienstcollega's van STL

Meer weten over onze leefstijl programma's?

Neem contact met ons op. Onze adviseurs staan voor je klaar.

Bel: 088 - 2596271

We zijn bereikbaar tussen 08:30 en 17:00. Je kunt ons ook bereiken via:

;