Verbeter je slaap met de slaapcoaches van STL

Beter slapen met een slaapcoach

Ben jij vaak moe of niet uitgerust overdag? Of kun je niet goed in slaap komen? Om je werk goed te doen, moet je uitgerust zijn. En het gaat niet alleen om werk, goed slapen is de basis van gezond leven. Maar hoe slaap je beter? Een slaapcoach kan je helpen! Onze specialisten op het gebied van slapen staan vrijwel gratis voor je klaar.

Goede nachtrust is heel belangrijk

Een goede nachtrust is erg belangrijk voor een gezond leven. Tijdens de slaap herstelt je lichaam. Slaap je goed, dan voel je jezelf overdag fit en energiek. Slaap je slecht, dan voel je jezelf overdag moe. Ook ben je dan sneller geprikkeld. Het kan er ook toe leiden dat je minder productief bent. Of anders gezegd: dat je jouw werk minder goed kunt doen.

Wat doet een slaapcoach?

Een slaapcoach helpt je met beter slapen. Dat kan op verschillende manieren. Vaak is het bijhouden van een slaapdagboek een eerste stap. Je schrijft dan elke dag op hoelang je geslapen hebt. En of het lang duurde voordat je in slaap viel of dat je ’s nachts wakker werd. Je bespreekt het dagboek met de slaapcoach. De coach weet dan hoe het zit met jouw slaap. 

De coach geeft je precies het advies dat bij jou past. Hoe je makkelijker in slaap valt, bijvoorbeeld. Of dat je iets anders moet aanpassen aan je slaapgewoontes. Of in je slaapkamer. Het kan ook zijn dat je iets moet veranderen aan je bedtijden. Kortom, eerst kijken hoe je nu slaapt. Daarna advies voor verbetering. De coach helpt je niet alleen een doel te stellen, maar het ook te halen!

Hulp bij beter slapen

 • Betere nachtrust en meer energie overdag
 • Persoonlijke slaapcoach die je verder helpt
 • 100% privacy gegarandeerd
 • Kosteloos als je onder de CAO Beroepsgoederenvervoer valt
Met de hulp van je coach ga je aan de slag met een slaapdagboek en ontvang je persoonlijke tips voor een betere slaap. Verbeter je gezondheid, energie, werkplezier en fitheid. Kortom, een blije jij!

Dit is hoe de slaapcoach jou helpt, in 5 stappen

 1. De slaapcoach bekijkt hoe je nu slaapt en leeft. Deze stelt vragen over bedtijden, je slaapplek, hoelang je slaapt en nog veel meer.
 2. Daarna maakt de slaapcoach een plan dat perfect past bij jouw behoeften. In het plan kan bijvoorbeeld een vast slaapschema staan, manieren om te ontspannen, en veranderingen die nodig zijn voor een betere nachtrust.
 3. Een belangrijke rol van de slaapcoach is natuurlijk ook het geven van informatie over slaap. De coach legt uit wat er precies in je lichaam gebeurt wanneer je slaapt. En over wat er gebeurt als je te weinig slaapt.
 4. Helpen met verbetering: de slaapcoach biedt je verschillende manieren om de kwaliteit van je slaap te verbeteren. Dit kan verschillen van ontspannings- en ademhalingsoefeningen tot advies over slaapgewoontes.
 5. Ondersteuning en motivatie: de slaapcoach is jouw steunpilaar en motiveert je zolang je bezig bent met slaapverbetering.

Hij ging jou voor

Handige tips voor beter slapen

Gun jezelf voldoende rust en pak slaapproblemen aan. Na een goede nachtrust begin je jouw dag vol energie. STL helpt je met slaapcoaching. Maar eerst geven we je deze handige tips om je op weg te helpen:

 • Roken is slecht voor je slaapkwaliteit.
 • Drink niet te veel alcohol. Zeker niet vlak voor het slapen gaan.
 • Drink niet te veel cafeïne; koffie, cola, energiedrankjes.
 • Eet geen zware maaltijden voor je gaat slapen.
 • Hou vaste tijden aan, voor zowel slapen als opstaan.
 • Doe geen dutjes overdag.
 • Doe iets wat je ontspant vlak voor het slapen (lees bijvoorbeeld een boek, of luister ontspannende muziek).
 • Zorg voor een rustige, koele en donkere slaapplek.
 • Zorg voor de beste temperatuur in je slaapkamer (ongeveer 18 graden Celsius).


Veel mensen ervaren slaapproblemen

De oorzaken van slaapproblemen verschillen. Dat kan stress zijn, een te drukke levensstijl of piekeren. Of misschien heb je wel verkeerde slaapgewoonten, zonder dat je het beseft. Gelukkig zijn al deze problemen aan te pakken. Zeker met de hulp van onze slaapcoaches!

De slaapcoach geeft je online waardevolle tips, oefeningen en opdrachten. Alles is gericht op het verbeteren van je nachtrust. Neem jij de stap om jouw slaapkwaliteit te verbeteren? Je krijgt er veel voor terug. Meer energie en meer genieten van het leven. Ga ervoor, je kan het!

Pak je kans en maak volledig gratis gebruik van onze slaapcoaches. Meld je aan!

Veelgestelde vragen over slaapcoaching

Contact met onze binnendienstcollega's van STL

Vragen?

Heb je vragen over onze kosteloze slaapcoaching? Bel ons!

Bel: 088 - 2596271

We zijn bereikbaar tussen 08:30 en 17:00. Je kunt ons ook bereiken via:

Wat vind je van deze pagina?