Influencer

Ontdek de wereld van Badraaf: omgaan met stress in de vrachtwagenwereld

Op de wagen zitten is leuk, maar kan in combinatie met een gezin of druk sociaal leven wel eens stressvol zijn. Badraaf vertelt je hoe je je werk combineert met lekker leven.

Deel deze pagina

Ben je hier beland via één van Badraaf’s kanalen, dan zit je op de juiste plek. Voor diegenen die hier per ongeluk zijn: geen zorgen. We laten je snel kennis maken met de man achter Badraaf.

Jorn van Hooft: badraaf2020 

Badraaf is niet zijn echte naam. Hij heet eigenlijk Jorn van Hooft. Hij is bekend van TikTok, Instagram en Youtube. In (korte) filmpjes neemt hij je mee in de vrachtwagenwereld.

Jorn is vader van twee kinderen. Zoon Quinn is de oudste, vijf jaar later kwam dochter Jayda. Quin heeft een verstandelijke beperking en zit op speciaal onderwijs/ Toen Jorn voor de donderdagen geen opvang had, twijfelde hij geen seconde: hij vertelde op zijn werk dat hij een papadag wilde. “Mijn gezin staat altijd op de eerste plek.''

Zelf is de vrachtwagenchauffeur geadopteerd. Daar had hij het vroeger moeilijk mee: hij voelde zich vaak alleen. Nu hij zelf vader is, ziet hij waar je het als ouder allemaal voor doet: kinderen komen altijd op één.

Jorn is dus eigenlijk altijd op zoek naar het vinden van balans tussen zijn gezinsleven en het leven achter het stuur. Wil je van hem leren? Dan ben je hier aan het juiste adres. Badraaf is jouw maatjeee.

Omgaan met stress - Het traject van Badraaf

Badraaf deelt op zijn kanalen niet alleen zijn avonturen in de vrachtwagenwereld, maar ook hoe hij omgaat met stress. Denk aan lange werkdagen tackelen, (extreem) vroeg beginnen en veeleisende klanten.

Doe inspiratie op uit zijn ervaringen en ontdek hoe jij stress kunt verminderen, zelfs tijdens lange ritten.

Influencer Badraaf in transport en logistiek

Meld je aan voor 'omgaan met stress'

Wil je zelf aan de slag met het omgaan van stress? Meld je aan voor het traject. Vul het aanmeldformulier in en start jouw eigen reis naar een stressvrij leven, zowel binnen als buiten de cabine.

Ik wil meer weten!

Kun je al goed omgaan met stress? Bij STL kunnen we je ook helpen in budget coaching, beter slapen en omgaan met stress.

Contact met onze binnendienstcollega's van STL

Meer weten?

Bel ons voor advies!

Bel: 088 - 2596121

We zijn bereikbaar tussen 08:30 en 17:00. Je kunt ons ook bereiken via:

Wat vind je van deze pagina?