Bianca Schoenmaker werkt als chauffeur in transport en logistiek en gaat afvallen
Influencer

Chauffeuse Bianca weet: ‘Er moeten wat kilo’s vanaf.'

Chauffeuse Bianca voelt zich niet te dik, maar ziet wel kilo’s teveel in de spiegel. Met het STL Afvaltraject wil ze afvallen zonder dat ze in moet leveren op gezelligheid in het weekend.

Deel deze pagina

Chaufeuse Bianca: paarden en wagens

Bianca combineert haar passie voor paarden met op de wagen zitten. Twintig jaar lang was ze fulltime springruiter van beroep en bracht ze haar eigen paarden naar de concoursen waaraan ze meedeed. Zo ontstond de liefde voor transport.

Toen ze parttime met paarden ging werken, kwam er ruimte om ook op de wagen te zitten: dat werk combineert ze nu. De ene dag traint ze ruiters en paarden, de andere dag doet ze melktransport of rijdt ze in de distributie.

Afvallen - Het Stok achter de deur-traject van Bianca Schoenmakers 

Hoe dan ook is haar werk vaak zittend. En hoewel ze liever een leuk leven heeft dan slank is, mogen er wel wat kilo’s vanaf. Daarom volgt ze het Stok achter de deur-programma van STL.

Bianca wil centimeters en kilo's verliezen. Daarnaast gaat het haar om een levensstijlverandering die ze gemakkelijk kan volhouden. Ze heeft een druk leven en niet altijd tijd om gezonde(re) keuzes te maken. Plus: als ze met haar TikToks en door het volgen van het Stok achter de deur-programma anderen kan inspireren om wat kilo’s te verliezen, is dat een mooie bonus. Ze hoopt door haar filmpjes de drempel voor andere chauffeurs te verlagen zich aan te melden voor het STL afvaltraject.

Bianca Schoenmaker werkt als chauffeur in transport en logistiek en gaat afvallen

Meld je aan voor het afvaltraject

Wil je net als Bianca aan de slag met afvallen? Meld je dan aan voor het afvaltraject. Meer dan 200 collega’s gingen je al voor!


Ik meld me aan!

Wil of hoef je niet af te vallen? Bij STL kunnen we je ook helpen in budget coaching, beter slapen en omgaan met stress.

Contact met onze binnendienstcollega's van STL

Meer weten?

Bel ons voor advies!

Bel: 088 - 2596121

We zijn bereikbaar tussen 08:30 en 17:00. Je kunt ons ook bereiken via:

Wat vind je van deze pagina?