Influencer

Energiek je leven als vrachtwagen chauffeur leiden

Het leven als vrachtwagenchauffeur is leuk, maar wordt nóg leuker als je 100% van jezelf kunt geven. Leer van Fabienne van de Pol hoe je altijd vol energie aan je werkdag begint.

Deel deze pagina

Hallo truckers en truckerettes! Ken jij Fabienne van de Pol al? Ze is bekend van Meiden die Rijden en van Truckpraat, de video’s op ons eigen Youtube-kanaal en TikTok-account. Ze spreekt met truckers, deelt ervaringen en vertelt over haar leven als vrouw op de weg.

Fabienne van de Pol: ‘die kleine’ 

Fabienne is de koningin van leuke content en het beantwoorden van vragen. Ze is dol op alles waar diesel in moet en rook uitkomt en staat ook wel bekend als ‘die kleine’. Ze deelt haar avonturen op de weg als stoere dame achter het stuur.

Truckpraat en meer 

Truckpraat is Fabienne's specialiteit. Ze interviewt chauffeurs en gaat op zoek naar smeuïge verhalen, binnen én buiten de cabine. Bekijk een van haar video’s hieronder, misschien herken jij jezelf wel in sommige situaties.

Truckpraat op Truckstar 2023 | STL.NL

8 minuten

Ga ook energiek je werkdag door

Wil je net als Fabienne energiek door het leven? Kijk dan eens hoe STL jou kan helpen. We bieden verschillende trajecten aan. Denk aan budget coaching, maar ook beter slapen en afvallen.


Ik wil meer weten!
Contact met onze binnendienstcollega's van STL

Meer weten?

Bel ons voor advies!

Bel: 088 - 2596121

We zijn bereikbaar tussen 08:30 en 17:00. Je kunt ons ook bereiken via:

Wat vind je van deze pagina?